Toilet decoratie: design tot in het kleinste detail

Vroeger werd toilet decoratie vaak over het hoofd gezien. Vandaag houden we dit kleine kamertje niet langer verborgen en is ook deze ruimte trendy. Gedaan met het toilet zonder karakater. Voorzie je toilet van de nodige decoratie, design en retro sloten.

Het toilet trendy inrichten met toilet decoratie

Het toilet kent een revolutie met nieuwe vormen en technieken, maar het gaat verder dan nieuwe voorzieningen. Het kleinste kamertje vraagt om gezellige decoratie. Fabrikanten, ontwerpers en interieurstilisten vinden het toilet opnieuw uit. De ruimte wordt vertrouwelijk ingericht met kleurrijke decoratie, originele motieven en trendy accessoires.

Om een vleugje eigenzinnigheid toe te voegen aan het toilet, kan je dit kleine kamertje aankleden met felle kleuren en unieke accessoires van alle soorten. Originele wc-borstels, extravagante schilderijen, design meubels, kleurrijke wc-deksels… De markt biedt heel wat bijzondere wc-items.

Toilet decoratie: elegantie in elk detail

Om de privacy op het toilet te bewaren, is een deurslot een must. Maar waarom moet een deurslot beperkt worden tot de deur van het toilet sluiten? Het design wordt gekenmerkt tot in het kleinste detail, je vindt verschillende modellen in een veelheid van stijlen, kleuren, maten en formaten.

Om je een idee te geven van wat de markt te bieden heeft, een kleine selectie…

15/11/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?