Stickaz: voer de “post-it” war bij jou thuis!

Vorig jaar woedde de post-it war hevig in kantoren in Parijs, nu vindt Stickaz het concept heruit. Zo krijgen we het perfecte instrument in handen om onze interieurinrichting op originele wijze te pimpen.

De post-it war in Parijs

Iedereen sprak erover: het fenomeen van de Post-it war werd in Parijs gelanceerd door Ubisoft en BNP Paribas en hield het zakenleven maandenlang in de ban, veroverde heel wat open-spaces en wekte een stroom positieve reacties. Het principe is eenvoudig: de medewerkers van een kantoorgebouwen dagen het bedrijf aan de overkant van de straat uit door allerhande tekeningen te maken met post-its. Als het andere bedrijf hun oorlogsverklaring beantwoordt met een nieuwe Post-it figuur, kan de strijd pas echt losbarsten.

Stickaz kleurt ons interieur

Uit de post-it rage ontstond een nieuw leuk concept: Stickaz. Stickaz bestaat eruit om zelf stickers en pixels te maken. Je koopt geen muurstickers uit een stuk, maar de pixels die je nodig hebt om jouw ontwerp te realiseren. Je kan op de website van Stickaz een bestaand figuur kiezen of er zelf eentje maken.

Een Kaz is een vierkante sticker die je op alle oppervlakten kan kleven en makkelijk kan verplaatsen. Verschillende Kaz vormen samen een Stickaz: een figuur met een pixel art look. Het resultaat is verbluffend en origineel!

 

13/08/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?