Slaapkamer inspiratie: slapen onder een sterrenhemel

Er is iets magisch aan slapen onder de sterren. We doen het niet vaak meer, maar we raken keer op keer gefascineerd door de fonkelende sterretjes miljoenen kilometers van ons verwijdert. Tegenwoordig heb je meer kans om onder een gloed van straatverlichting te slapen, maar ontwerpster Natalia Rumanyantseva brengt de sterrenhemel naar jouw slaapkamer

Ideeën & inspiratie voor je slaapkamer : The Cosmos Bed

De Russische ontwerpster Natalia Rumanyantseva ontwierp het Cosmos Bed: een privé sterrenhemel voor jouw slaapkamer. Het bed heeft de vorm van een doorgesneden ei en is ontworpen om de slaapkwaliteit te verbeteren. Het Cosmos Bed zorgt voor een ongelofelijk natuurlijke slaapervaring, desondanks het kunstmatig karakter van het bed.

Een rustgevende sterrenhemel in je slaapkamer

Het “dak” van dit bijzondere bed bestaat uit LED-lampjes die er precies zo uitzien als een vreedzame sterrenhemel. De lichten kan je afstemmen op therapeutische sensaties en de aroma-dispenser zorgt voor natuurlijke geuren tijdens je slaap. En alsof dat nog niet fantastisch genoeg is, heeft dit sterrenbed ook een audiosysteem zodat je heerlijke, rustgevende muziek kan beluisteren. Ten slotte beschikt het Cosmos bed ook over een alarmklok om je tijdig te wekken na een rustgevende nacht.

Slaapkamer inrichting in functie van een aangename nachtrust

Het Cosmos Bed neemt je stress weg en helpt je om te slapen. Je kan muziek of ruis luisteren, ontspannende geuren opsnuiven en het bed past zich ook nog eens aan je lichaam aan. Of het nu koud is buiten, of je wilt gewoon heerlijk ontspannen en je batterijen heropladen… In het Cosmos Bed kan je genieten van een prachtige sterrenhemel in het comfort van je eigen huis.

Dit futuristische bed zal elke moderne woning dan ook voorzien van een rustgevende slaapkamer.

Inspiratie & foto’s: Yanko Design

23/01/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?