Muurstickers in je slaapkamer: persoonlijke en creatieve wanddecoratie

Je slaapkamer een persoonlijke touch geven, dat doe je met muurstickers. Ze bieden je de vrijheid om je favoriete quotes, tekeningen of andere inspirerende beelden de slaapkamer binnen te halen. Laat je inspireren door onze voorbeelden van geslaagde slaapkamerdecoratie!

Een persoonlijke touch geven aan je slaapkamerdecoratie

Je ziet ze steeds vaker opduiken als onderdeel van hedendaagse interieurdecoratie: muurstickers. Niet alleen in de slaapkamer trouwens. Ook in de woonkamer en kinderkamer winnen muurstickers aan populariteit. Het leuke eraan is dat je ze volledig kunt personaliseren. Je kiest bijvoorbeeld een afbeelding of tekening die je leuk vindt en die past bij de sfeer die je in de slaapkamer wil creëren. De ruimte waarin je slaapt, vraagt om een kalmerende en serene decoratie. Daarom kiezen veel interieurinrichters voor hun muurstickers motieven uit de natuur, zoals bomen, takken, bladeren en planten. In combinatie met rustgevende, donkere tinten van bijvoorbeeld grijs en groen krijg je een stijlvol geheel.

Muurstickers met inspirerende quotes in je slaapkamer

Naast beelden werken woorden natuurlijk minstens even inspirerend. Daarom past een mooie spreuk ook perfect in de slaapkamer. Iedere avond een inspirerende gedachte lezen voor je gaat slapen, of een quote die je herinnert aan het feit dat je steeds naast je geliefde in bed mag kruipen: het is een mooie manier om je slaapkamerinterieur een beetje diepgang te geven.

Een beroemd kunstwerk op de muursticker in je slaapkamer

Word je geraakt door het werk van een bepaalde kunstenaar en weet je zeker dat je zijn beelden niet snel beu zult worden? Ga dan bijvoorbeeld voor deze inspirerende Banksy. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is mogelijk om er een muursticker van te maken.

Modegril of blijver, die muurstickers? Dat valt nog af te wachten. Maar als manier om je slaapkamerinterieur persoonlijk en zelfs intiem te maken, zijn muurstickers vooralsnog maar moeilijk te overtreffen.

 

21/01/2015

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?