Kinderkamer inrichting voor happy kids

Slaap kindje slaap… Slapen doe je ongetwijfeld het best in een aangename slaapkamer en dat geldt natuurlijk ook voor onze kleine monstertjes. Homeproved zocht naar leuke ideeën voor de kinderkamer inrichting!

Behangpapier voor de kinderkamer

De Kids Wallpaper collection van het Deense designmerk Ferm Living bestaat uit veertien verschillende ontwerpen, elk uniek op hun manier. Dit hippe behangpapier met auto’s, vlinders, engeltjes robots of exotische dieren geeft de kinderkamer een speels karakter, frivole charme en een persoonlijke touch. Er bestaan trouwens ook bijpassende dekbedovertrekken. Ferm Living heeft tenslotte ook een reeks hele leuke muurstickers in het aanbod, van sterren over vlaggetjes, bambi’s, robots tot een toren van dieren.

 

Verlichting voor de kinderkamer

Een grote paddestoel, gans of konijn? Geen enkele lamp spreekt meer tot de verbeelding dan de nachtlampjes van het merk Heico. Maar ook de houten lichtarmaturen van Ferm Living zorgen voor heel veel sfeer in de kinderkamer. Je waant je zo in sprookjesland… of in dromenland?

 

Kleurrijke radiatoren van Jaga

Jaga radiatoren heeft ook leuke en kleurrijke radiatoren ontworpen, ideaal voor de kinderkamer!

 

Leuk kinderbedje

Hoe leuk ook, een kinderkamer dient nog altijd om te slapen. Het Deense merk Sebra bracht leuke kinderbedjes op de markt in verschillende kleuren.

 

Nog meer inspiratie voor de kinderkamer inrichting…

 

10/07/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vragen en opmerkingen

E
Elke

Hallo,

Kan iemand mij vertellen waar ik dat geweldige speelkasteel kan vinden?
Ik ben al zo lang opzoek maar weet gewoon niet meer waar ik moet zoeken
alvast bedankt