3 soorten dekbedovertrekken die je absoluut in huis moet halen!

dekbedovertrekken print

De laatste jaren is de inrichting van de slaapkamer almaar belangrijker geworden. Vroeger werd een slaapkamer vooral gezien als een ruimte waar je van je privacy kon genieten en waar je verder maar weinig tijd doorbracht. Vandaag is dat anders: om je er goed te voelen is het cruciaal om van een slaapkamer een echt ‘rustparadijs’ te maken. Dekbedovertrekken fleuren je kamer op en versterken de stijl en sfeer.

Overal linnen

Linnen staat bekend om zijn thermoregulerende eigenschappen en weldadige effecten op je slaap, lichaam, huid en humeur. Daarom zijn mensen zo dol op deze stof in bed. Kwaliteitslinnen is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ontdek gauw de variant die perfect bij jou past!

1.      Altijd mooi: twee kleuren

dekbedovertrekken omkeerbaar

Het is duidelijk dat omkeerbaar beddengoed een mooie toekomst tegemoet gaat. Contrasterende kussenslopen en dekbedovertrekken geven je kamer extra kleur en laten je toe om de kleuren van lakens moeiteloos om te wisselen wanneer je daar zin in hebt.

2.      Ecologisch beddengoed

Het is een fabeltje dat ecologie en comfort niet goed samengaan. Gezond en milieuvriendelijk beddengoed, in natuurlijke stoffen als hennep, katoen of biologisch linnen, staat garant voor honderd procent natuurlijk genieten.

3.      Etnisch met de nodige punch

dekbedovertrekken print

Met beddengoed in levendige kleuren is ‘s ochtends fris en monter uit je bed springen een makkie! Een dekbedovertrek met etnische print is daarvoor de ideale keuze. Etnisch-geïnspireerde prints zijn dé trend van deze zomer. Een dekbedovertrek met een Afrikaans of indiaans motiefje past perfect bij een neutraal, wit of zwart interieur. Het fleurt je kamer op zonder dat je iets aan de inrichting moet veranderen.

Kies voor nieuw beddengoed en een nieuwe manier van slapen. Felgekleurd, zacht en goed voor de gezondheid: je nieuwe dekbedovertrekken hebben alle kwaliteiten in huis om je een verkwikkende nachtrust te schenken!

 

09/06/2016

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?