De perfecte slaap: utopische mythe of haalbare werkelijkheid?

Boxspring bed

De perfecte slaap… is het een mythe of kunnen we het werkelijkheid laten worden? Emma the Sleep Company gelooft van wel & maakt van slapen een prioriteit. In dit artikel ontdek je alles over de perfecte nachtrust & wat erbij komt kijken.

Feit of fabel?

“Ze zeggen dat…” Feiten van fabels onderscheiden is niet altijd eenvoudig, maar deze feiten mag je alvast voor waar aannemen:

slaappatroon
  • Het belangrijkste voor een goede nachtrust zijn een bed, matras en kussen van hoge kwaliteit.
  • Voor een betere slaaphygiëne moet je stimulerende middelen, zoals alcohol, strikt vermijden voor bedtijd.
  • Creëer een comfortabele en geschikte omgeving om te slapen: een rustige, donkere, goed geventileerde en koele omgeving zijn essentieel.
  • Houd een consequent slaapschema aan om de dagelijks aanbevolen 7-9 uur slaap te krijgen.

Emma the Sleep Company is rond deze normen gebouwd. Met de hulp van neurowetenschapper, Verena Seen, en slaaptechnologie, konden we hoogwaardige slaapproducten maken. Emma werd ontwikkeld omdat slaap meer is dan een noodzakelijk kwaad. Je brengt tenslotte een derde van je leven in bed door. Emma the Sleep Company is een van de snelst groeiende slaaptechnologie bedrijven ter wereld. Ze streven ernaar de beste te zijn voor klanten en partners met hoogwaardige producten die bij iedereen passen en een uitstekende klantenservice. Emma heeft wereldwijd ook meer dan 30 prijzen gewonnen; in België ontvingen we de meeste prijzen voor de Emma Original.

Het juiste materiaal voor de perfecte slaap

Slaap is van vitaal belang voor je weerstand en geluk. Je moet voorrang geven aan een goede nachtrust.

Verena Senn

#1 het matras

De eerste stap om verfrist wakker te worden & je dag goed te beginnen? Een goed matras! De Emma Original matras is een vernieuwende combinatie van hoogwaardige materialen: drie verschillende lagen die perfect samengaan in één ademende hoes.

De Emma Original matras bevat een Comfortabel Airgocell® schuim, drukverlagend traagschuim en ondersteunend koudschuim.

hoofdkussen

#2 het hoofdkussen

Naast een degelijk en comfortabel matras, is ook een stevig hoofdkussen essentieel. Dit exemplaar bestaat uit meerdere lagen, zodat je zelf kan bepalen welke hoogte het best bij je comfort en je slaap past.

Het Emma hoofdkussen kan je zelf aanpassen.

#3 het bed

Last but not least: het bed. Emma lanceerde onlangs een nieuw boxspring bed, volledig aan te passen aan je wensen. Het is een complete slaapcombinatie en wordt in je slaapkamer afgeleverd, inclusief de installatie. Tip: voeg een topmatras (zoals de Emma Topper) toe voor een perfecte ondersteuning van het lichaam.

boxspring
Het bed bestaat uit een Bonell vering met 7-zone pocketvering voor ultiem comfort. Voor extra comfort en ondersteuning voegde men er een Emma Fusion matras met pocketveren aan toe.

Een nieuw matras, bed of hoofdkussen vormen vaak een grote investering. Neem daarom alle tijd die je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je goed slaapt. Na 10 minuten kan je nauwelijks zeggen of een product perfect voor je is. Na 100 nachten kan je dat wel. En laat dat nu net één van de troeven van Emma zijn, dat je 100 nachten kan testen. Geruststellend, toch?

Bekijk nu de aanbiedingen van Emma!

03/05/2021

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?