Bedstyling: pas je bedlinnen aan je interieur aan

bedlinnen

Wist je dat er naast nagel-, woning- en kledingstylisten ook bedstylisten bestaan? Het is een nieuwe term voor een stylist die met een koffer vol staaltjes je slaapkamer inspecteert en het geschikte bedlinnen uitkiest. Het spreekt dus voor zich dat er aan bedstyling een heleboel voordelen verbonden zijn. Een opsomming!

Op alles afgestemd

Hou je van consistentie in je interieurinrichting? Stem dan je bed- en badlinnen op elkaar af. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor kussens met een specifieke print of tekst, die je in andere interieuraccessoires laat terugkomen. Voorzie je badhanddoeken en washandjes dan van hetzelfde opschrift.

bedlinnen afgestemd

Bedlinnen op maat

Vaak weet je niet welk hoofdkussen of welk donsdeken geschikt is voor jou. Een bedstylist(e) weet dat wel en staat je met raad en daad bij. In België kun je voor bedstyling terecht bij Ajja Goussey van Bedstyliste.be.

Welk hoofdkussen het meest geschikt is voor jou hangt af van je lengte. Grote mensen kiezen het best voor een hoofdkussen van 50 op 70 cm, in plaats van een exemplaar van 65 op 65 cm. Zo heb je meer plaats om je voeten vrij te bewegen! Daarnaast bepaalt een bedstylist of je bijvoorbeeld beter voor een dons- of latexkussen gaat, aan de hand van je specifieke wensen en voorkeuren.

bedlinnen kussen

Veel mogelijkheden: hemel(s)bed

Ook voor diegenen die het liever wat frivoler en licht chaotisch hebben, is bedstyling een goeie keuze, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Met een koffer vol kleurtjes, staaltjes en afwerkingsmogelijkheden in de aanslag, stelt een bedstylist het bed van je dromen samen. Een bedovertrek die is afgewerkt met satijn, katoen of zijde? Natuurlijk! Of heb je mooi bedlinnen gezien, maar niet in je favoriete kleur? Alles kan volgens je persoonlijke smaak worden ingericht.

Graag een persoonlijke touch in je slaapkamerinrichting? Laat dan jouw naam en die van je partner borduren op je dekbedovertrek. Nooit meer ruzie over wie welk deel van het laken krijgt!

bedlinnen

Rustgevende plek

De slaapkamer is de ideale plaats om tot rust te komen, zowel letterlijk als figuurlijk. Daarom is bedlinnen zo belangrijk. Je bed laten stylen door een specialist is daarom de beste aanpak om optimaal van je kamer gebruik te maken en te genieten.

 

22/10/2015

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?