Bedlinnen uit de zevende hemel

Weinig dingen zijn zo zalig als na een lange dag neervallen en jezelf wikkelen in krakend frisse lakens! Sommige ontwerpers willen van slapen ook een klein spektakel maken en besteden veel aandacht aan bedlinnen, zodat je kan wegdommelen in een bed om van te dromen. Wij gingen op zoek naar het mooiste bedtextiel

Bedlinnen om van te dromen

Bij Emery & cie hebt u ruime keuze uit bedlinnen. U vindt er geborduurd beddengoed uit Marokko, kussens, quilts, dekens en ander slaapkamertextiel. De originele ontwerpen putten inspiratie uit oude motieven en oude kussens uit Marokko, en maken moderne uitvoeringen in linnen, fluweel en een veelheid aan kleuren.

What if you slept?

And what if, in your sleep, you dreamt?

And what if, in your dream, you went to heaven and there plucked a strange and beautiful flower?

And what if, when you wake up, you had the flower in your hand?

Ah, what then?

– Samuel Taylor Coleridge

Een witte dekbedovertrek of gekleurd bedlinnen?

Wit beddengoed zorgt voor rust in de slaapkamer. Wit bedlinnen met franjes en in combinatie met kleine en ronde kussentjes geeft dan weer een romantische touch aan uw slaapkamer. Maar met nieuw bedlinnen kan u ook makkelijk spelen met de kleurenschema’s in de slaapkamer… een nieuw hoeslaken in een ander kleurenpallet is heel wat goedkoper dan u een nieuw interieur aanschaffen.

Gepaste stoffen voor elk seizoen

Een flanellen dekbedovertrek blijft warm in de winter, een satijnen dekbedovertrek of zijden dekbedovertrek zorgt dan weer voor koele zomernachten.

 

12/01/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?