Ronde meubels en meer: ronduit schitterend in je interieur

ronde salontafel uit staal in woonkamer

Ronde meubels zijn meer en meer in opmars. Niet moeilijk: zonder veel toeters en bellen maken zij een stijlvolle indruk. En er zijn geen scherpe hoekjes en kantjes waar je je aan kan stoten: win-win dus. Zo breng ronde meubels jouw interieur tot leven!

Rond, ronder, rondst!

Ronde houten salontafel

Een ronde salontafel contrasteert mooi met de strakke lijnen van je sofa en tapijt. Ze oogt niet enkel prachtig, maar is ook nog eens extra functioneel: geen hoeken waar je kunt tegenlopen. Zeker handig dus voor gezinnen met kleinere kinderen. Vaarwel blauwe plekken! 

2 ronde salontafels

Is één salontafel te klein, maar wil je af van die klassieke rechthoekige tafel? Zet er dan toch gewoon twee! Als je voor verschillende formaten gaat – zoals de prachtige stalen versies hierboven op de foto – maak je de woonkamer in een klap een stuk moderner. En heb je toch genoeg plaats!

Ronde meubels in de slaapkamer

Zorgeloos wegdromen? Dat doe je in een groot rond bed! Een evident voordeel: je hebt ineens wat meer beenruimte. Zo beland je bedpartner niet per ongeluk op de vloer. Maak het extra dreamy door een vals plafond met 1001 lichtjes te installeren: zo lig jij elke nacht net onder de sterrenhemel!

Rond bed met lichtjesplafond

Slaap kindje slaap

ronde kribbe

Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen vinden het heerlijk vertoeven in een rond bed! Daar kunnen zij naar believen ronddraaien en zelfs een beetje spelen. Wedden dat het de blikvanger wordt van de babykamer?

Weetje: de matras van een rond kinderbedje zal minder snel slijten: je baby hoeft immers niet altijd op exact dezelfde plek te liggen. 

ronde kribbe met slapende baby in

Ronde meubels: een troef voor binnen én buiten

Voorlopig is het nog wat aan de frisse kant, maar wij kunnen alvast niet wachten tot we terug zonder dikke jas & sjaal naar buiten kunnen. Dan komt deze ronde loungeset zeker goed van pas: heerlijk onderuitzakken met een goed boek, helemaal afgezonderd in je cocoon. 

rond tuinmeubel
03/12/2018

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?