Retro decoratie + modern interieur = 10x a match made in heaven

Spelen met vormen, levendige kleuren en leuke patronen: dat is retro! Voeg dit speelse element toe aan je moderne interieur en je krijgt een fantastisch effect. We hebben 10 moderne interieurs op een rij gezet met een retro toets, wedden dat je erbij wegdroomt…

1. Explosief oranje

Een typische kleur voor retro decoratie is het explosieve oranje. Het geeft je moderne interieur onmiddellijk een vrolijke toets.

2. Koperen accenten

Deze koperen lamp geeft de ruimte een fijne gloed. Het is super trendy om metalen decoratie toe te voegen aan je moderne interieur en koper is daarbij onze favoriet!

3. Elegant & gesofisticeerd 

Voorzie je eetruimte van rijke texturen en elegante lijnen. Dit is een prachtig voorbeeld van retro dat aansluit bij een modern interieur.

4. Zonnig geel 

Vrolijk ontwaken doe je met een spiegelei, toast en zonnig geel! Deze keuken is eigentijds, strak en de gele accenten verjagen ieder ochtendhumeur.

5. Klassieke esthetiek 

Het iconische design van de Noguchi salontafel past perfect in jouw moderne woonkamer. Geniet heerlijk van een glaasje wijn, een fris briesje door de schuifdeur en dit prachtige meubel!

6. Vrolijk, helder en krachtig 

Maak jouw moderne interieur compleet met een rond tapijt, kleurrijke accenten en een paar chique lampen.

7. Cozy corner desk

Niet elke woning heeft de ruimte om een ‘home office’ in te richten. Kies een gezellig hoekje in je woon- of slaapkamer en plaats hier een prachtige bureau met een vintage stoel. Door het geheel op een retro tapijtje te plaatsen, creëer je een gezellig hoekje om te werken en/of te dromen.

8. Helder fuchsia

Nog een kleur die een retro toets geeft aan je moderne interieur. Het geeft je interieur een vrolijke toets en het maakt je net zo gelukkig als grootmoeders fruitsalade.

9. Warm en gastvrij

Voeg decoratie in rustieke materialen toe aan je woning. Met houten decoratie creëer je de perfecte balans tussen modern en retro en voeg je warmte toe aan je interieur.

10. Kunstzinnige touch 

Gedurfde kleuren, houten meubels en een betonnen vloer… Een gewaagde combinatie maar eentje die je onmiddellijk thuis doet voelen in deze prachtige kamer.

20/05/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?