Paasdecoratie voor de paasbrunch

Pasen, dat betekent traditioneel een paasbrunch in familieverband. Paasbrood, gekookte eitjes, gele narcissen en pastelkleurige servietjes behoren tot de basis paasdecoratie. Hier volgen nog enkele suggesties om de paastafel helemaal af te maken met leuke paasdecoratie! Klaar voor Pasen 2012?

Eiermandje

Een charmant rieten mandje kan niet ontbreken om paaseitjes of paasbroodjes te presenteren tijdens het paasontbijt.

 

Eierwarmers

Om wat extra sfeer te creëren, kan je gehaakte eierwarmers op de gekookte eitjes zetten. De schattige gehaakte eierwarmers van Dille en Kamille zijn verkrijgbaar in de vorm van een paashaas of een paaskip. Echt top!

 

Sjabloon voor originele paasdecoratie

Ook een must have is een sjabloon in de vorm van een paaskuiken. Daarmee kan je paasfiguurtjes maken met poedersuiker of cacao op jouw paastaart of cappuccino! Cappuccino art voor Pasen!

 

Chocolade

Om de paastafel helemaal af te maken is er één ding dat niet mag ontbreken: chocolade! Pierre Marcolini liet zich dit jaar inspireren op de grote paasclichés: paashazen en paaseieren. Het resultaat was een originele, surreële en mooie creatie: een chocoladen paasei met twee grote konijnenoren.

 

Paascupcakes

Als kers op de taart van de paasmaaltijd: cupcakes! Je kan werken met de typische pastelkleuren voor Pasen, met kleine paaseitjes of paasfiguurtjes. Hier kan je al jouw creativiteit in kwijt! En een ideetje voor een leuke paastaart willen we jou ook niet besparen…

 

Paasgeschenk

En last but not least: een origineel paasgeschenk voor jouw liefste. You’re a chick!

 

15/03/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?