Online je interieur inrichten

Je interieur inrichten is een hele klus, daar zijn we ons van bewust. Voor je aan deze klus begint surf je heel wat interieursites af en doorblader je heel wat vaktijdschriften om inspiratie op te doen. Tegenwoordig zijn er ook online simulatoren die je op weg helpen om je interieur naar wens in te richten.

Online je huis inrichten

Met DecoLabs bijvoorbeeld kan je, je volledige interieur decoreren. Je kan kiezen uit een uitgebreide catalogus met meubels en objecten voor je interieur. De gekozen objecten kan je gemakkelijk in je eigen interieur plaatsen. Zo krijg je een prima idee hoe je interieur vorm krijgt met de verschillende stoelen, tafels, lampen…

Virtueel interieurontwerp

Een ander voorbeeld is de Ikea Home planner. Met deze simulator creëer je in enkele kliks je droomontwerp. Daarna kan je het virtuele ontwerp in 3D bekijken en evalueren. Het voordeel hier is: wanneer je het ontwerp op de IKEA server bewaart, kunnen de medewerkers in het grootwarenhuis ze openen en verder met je bespreken.

Woonruimte online inrichten

Een derde voorbeeld is de decoratiesimulator NMC Decomatrix. NMC is gespecialiseerd in sierlijsten, rozetten, plinten en zuilen. Met de simulatietool voor interieur- en exterieurdecoratie kan je snel en eenvoudig een virtuele woonruimte inrichten. Bovendien biedt het systeem de mogelijkheid om in te schatten hoeveel sierlijsten en lijm er nodig is om je gecreëerde project uit te werken. Een ongekende inspiratiebron voor je aan het échte werk begint.

04/06/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vragen en opmerkingen

L
lotte

roze