Verwen je mama op Moederdag met designaccessoires van Pure Interior

Je wist het of je wist het nog niet, maar zondag 11 mei 2014 is het Moederdag; een dag waarop elke moeder in de bloemetjes wordt gezet. Dat doe je natuurlijk met een prachtig cadeau. Om je te helpen bij je zoektocht naar het perfecte cadeau, laten we je kennis maken met de prachtige geschenken van Pure Interior. Je mama verwennen doe je namelijk met pure kwaliteit en de nodige stijl.

Verwennerij in de badkamer

Elke vrouw geniet van een ontspannend bad, dus ook je moeder. Een eigenschap die alle mama’s gemeen hebben: geen ontspanning voor er orde is! Gun je allerliefste mama op deze dag orde en dus ontspanning. Hoe je dat aanpakt? Ruim de badkamer netjes op. Komt er geen einde aan de handdoeken, washandjes, kledij en badjassen? Voorzie dan enkele nieuwe haakjes en rekjes zodat je alles ordelijk kan opbergen.

Luxe in de keuken

Ook in de keuken is orde een must. Gun je moeder perfectie en schenk haar design keukenaccessoires! Alles netjes ophangen en ordenen is op die manier geen probleem meer. Een goed gemutste mama en een nette keuken als gevolg. Is de keuken op orde? Verras haar dan met een zelfgemaakt diner. Ze zal blij zijn dat ze voor één keer niet moet koken en haar knieën ontspannen onder de tafel mag schuiven.

Sfeer in heel het huis

De vrouw die het niet graag gezellig maakt, die moet nog uitgevonden worden. Daarom is dit misschien wel het ultieme Moederdagcadeau: schenk je mama dit jaar sfeer voor Moederdag met de Pure Lights van Dauby. De sfeervolle theelichthouders kunnen overal in huis geplaatst worden en maken het gezellig in elke kamer. Je moeder verwennen met een ontspannend bad of een gezellig diner? Ook daar horen Pure Lights bij!

Tip: Schenk naast de Pure Light theelichthouders ook theelichtjes met geur voor nog meer sfeer!

05/05/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?