Magneetbehang: verrassend, creatief en praktisch!

Krijtbord-behangpapier

Op zoek naar een uniek accent in huis? Dankzij magneetbehang creëer je een persoonlijke muur in een handomdraai! Met een paar simpele magneten kun je leuke items zoals foto’s, kaartjes of zelfs memo’s aan de muur bevestigen, zonder die te beschadigen.

Tijd voor iets nieuws? Verwissel de muurdecoratie in een oogwenk!

Soorten magneetbehang

Schilderbaar magneetbehang

Wil je wat meer kleur in huis brengen? Dan is het schilderbaar magneetbehang vast en zeker iets voor jou! Na het aanbrengen van het behang kun je het meteen overschilderen in een fris kleurtje naar keuze. Maak je geen zorgen, het overschilderen van het behang heeft geen effect op de kleefkracht, die blijft even sterk!

Krijtbord-magneetbehang

Zoek niet langer naar pen en papier!  Met een simpel krijtje kun je gauw een boodschap of belangrijke notitie op de muur achterlaten. Een geschreven woord of toch liever een sprekende foto? Met deze bijzondere variant heb je werkelijk alles in één.

Magneetbehang met dierenprints

De favoriet bij uitstek en te zien in vele kinderkamers! Een schattige kat of een stoere leeuw fleuren de kamer meteen op. Bovendien zijn deze dierenprints ook magnetisch, zo krijgen kindertekeningen steeds een mooi plaatsje aan de muur!

Magneetbehang bevestigen: tips & tricks

Magneetbehang kan eenvoudig en snel aangebracht worden. Met deze tips in het achterhoofd bereik je een optimaal resultaat:

  • Zorg voor een gladde ondergrond die schoon en droog is. Zo blijft het behang beter kleven.
  • Gebruik Perfax vinyl- en textiellijm om te vermijden dat het behang later loskomt.
  • Lees de handleiding en volg het 5-stappenplan. Erg logisch en eenvoudig, zelfs voor de leken onder ons!
  • Magneetbehang is afwasbaar met een vochtige doek. Zo verdwijnen vegen en krassen in een mum van tijd.
  • Gebruik sterke magneten zodat je ook grotere spullen kan ophangen zoals kindertekeningen op verhard papier of originele kaartjes en foto’s.

Alles weten over magneetbehang? Op zoek naar een uitgebreide handleiding? Lees deze blogpost van Acaza met extra weetjes en informatie!

 

10/08/2017

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?