Magneetbehang: de perfecte vervanger voor het klassieke magneetbord!

Een klassiek magneetbord steekt vaak af in je interieur en een krijtbord is altijd zo’n gedoe. Eerst was er krijtverf en magneetverf die je kon combineren om je muur een uniek verflaagje te geven… En nu bestaat er ook magneetbehang dat komaf maakt met alle “ergernissen” van te voren en er geweldig uitziet!

Krijtbord magneetbehang

Je bent jaloers op iedereen met een magnetisch krijtbord in huis, maar ziet het niet zitten om te smossen met diverse lagen verf? Dan is dit krijtbord magneetbehang het perfecte alternatief voor jou! Het magneetbehang bestaat uit fijne ijzerdeeltjes op een ondergrond van vinyl. Perfect om postkaarten, tekeningen of brieven op te hangen. Én, het krijtbord magneetbehang leent zich uitstekend om krijttekeningen te maken die ook nog eens goed afwasbaar zijn! Creëer net als op de foto’s je eigen moodboard met leuke knipsels en prachtige foto’s.

   

Magneetbehang met toffe figuren

Het ‘Animals’ magneetbehang biedt een prachtig alternatief voor het klassieke magneetbord. Je hebt keuze tussen prachtige illustraties van verschillende dieren zoals een giraf,  zebra of konijn. Je kan er praktisch alles tegen hangen met een magneet. Daarnaast is het ook nog eens een unieke eye-catcher in huis. Uitermate geschikt voor de keuken, de bureau, in de gang of de kinderkamer.


Overschilderbaar magneetbehang

Magneetverf is voorgoed verleden tijd dankzij dit overschilderbaar magneetbehang. Je behangt simpelweg de muur die je magnetisch wilt maken en nadien geef je deze muur de gewenste kleur. Het magneetbehang kan overschilderd worden in eender welke kleur muur- of krijtbordverf. Na het overschilderen biedt het magneetbehang nog voldoende kleefkracht voor magneten.

Het team achter het magneetbehang

Groovy magnets is de naam van het project van Lies Verheyen en Pieter Claessen. Ze zijn de oprichters van het grafisch ontwerpbureau Maout en samen ontwerpen ze interactieve muren die vertellen, boeien en betoveren. Na onderzoek ontwikkelden ze dit nieuwe & innovatieve behang: het magneetbehang.

Je kan het magneetbehang online kopen via de website Groovy Magnets. Het krijtbord magneetbehang is verkrijgbaar vanaf €35 per rol (afhankelijk van de rolbreedte). En voor het magneetbehang met print betaal je €75.

17/04/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?