Laat je inspireren… En ontwerp de dressing van je dromen!

Je eigen dressing… Wie droomt er niet van? Een dressing ademt pure luxe uit en is de ideale manier om georganiseerd aan je dag te beginnen. Gedaan met zoeken naar die ene jurk die uiteindelijk helemaal achter in je kast gepropt blijkt. Weg met die toren van t-shirts die omver valt zodra je de deur van de kleerkast opent! Op zoek naar inspiratie om je eigen dressing te ontwerpen? De zeven leukste ideeën op een rij!

1.     Op een bewoond eiland

Bron: freshome.com 

Even geen zin om je spullen te sorteren? Of wil je je kleren al klaarleggen voor straks? Daar dient het dressingeiland voor!

 

2. Romantische verlichting

Bron: HouseBeautiful

Bij een luxueuze dressing hoort uiteraard luxueuze verlichting. Deze schitterende roze kroonluchter is alvast een prinses waardig!

 

3.     Spiegelpaleis

Bron: Decorpad

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste dressing van het land?

 

4.     Een verdieping meer of minder voor je dressing…

Bron: Pinterest

Als je zoveel kleren hebt dat je dressing begint uit te puilen… Dan maak je er toch gewoon een extra verdieping van?

 

5.     Een beetje privacy graag!

Bron: HGTV Home

Je vriendinnen uitnodigen voor een gezellige modeshow na het shoppen? Met een vouwscherm creëer je in een handomdraai je eigen kleedhokje.

 

6.     Je spullen in de schijnwerpers

Bron: HGTV Home

Waarom zou je je favoriete spullen achter een deur verstoppen? Stel je mooiste items tentoon onder het licht van sfeervolle spotjes, en je waant je elke ochtend in een luxeboetiek!

 

7.     Have a seat!

Bron: Pinterest

’s Ochtends je outfit uitkiezen is soms een overweldigende taak. Er eventjes bij neerzitten is dan geen overbodige luxe? Dat dacht de eigenares van deze dressing ongetwijfeld ook. Haar ultravrouwelijke oplossing mag er wezen!

26/06/2015

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?