Kleuradvies voor een gewaagd interieur

De juiste kleuren in jouw woonkamer, slaapkamer en keuken geven je interieur karakter. Welke kleuren mag je combineren? Volstaat kleurrijke decoratie of gaat het verder dan dat? We bezorgen je alvast wat kleuradvies voor een gewaagd interieur

Kleuradvies: een accentmuur

Een accentmuur in een opvallende kleur geeft je interieur onmiddellijk een stralend karakter. De accentmuur vormt namelijk een krachtige blikvanger die de aandacht van jouw gasten onmiddellijk trekt. Belangrijk is wel dat je de accentmuur weldoordacht uitkiest. Daarnaast moet je ook goed nadenken over de kleurencombinatie, dit heeft een groot effect op de ruimtelijke ervaring van jouw woning. Hieronder zie je enkele voorbeelden van accentmuren in de kijkwoningen van Woningen Blavier. In de keuken van de kijkwoning in Thorembais-Saint-Trond kozen ze bijvoorbeeld voor een rode accentmuur achter het aanrecht.

Kleuradvies: kleurrijke decoratie en accenten

Ben je niet zo’n voorstander van een volledige muur in een opvallende kleur? Dan kan je ook kiezen voor een subtielere aanpak! Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om enkele kleurrijke schilderijen op te hangen.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook een heleboel mogelijkheden met kleurrijke decoratie zoals vazen, sierkussens, tapijten…

Nog een andere mogelijkheid is het aanbrengen van kleurrijke accenten met linnen. Zo kan je bijvoorbeeld kleurrijk beddengoed opleggen, kleurrijke handdoeken kiezen voor de badkamer of gordijnen met een accent ophangen.

Meer inspiratie voor kleur in jouw interieur?

Kom zeker eens langs in de kijkwoningen van Woningen Blavier om meer inspiratie op te doen! Een kijkwoning is namelijk de perfecte kans om ideeën op te doen en een beeld te vormen van jouw voorkeuren. De kijkwoningen zijn iedere zondag geopend van 14u tot 18u! Op de Blavier-website ontdek je de diverse kijkwoningen in verschillende provincies en verschillende stijlen zoals de moderne bouwstijl, de pastoriestijl, enzovoort!

30/09/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?