Kleuradvies interieur – voor een sprankelende look

Kan jouw interieur wel wat kleur gebruiken? Maar weet je niet goed hoe je deze verandering aanpakt? Dan hebben we kleuradvies voor je om je interieur kleurrijker in te richten, zonder al te grote schilderwerken!

Geef je saaie radiator een kleurtje

Hij valt zelden op, je radiator. Op deze foto zie je hoe dit element je woning opvallend kan veranderen met een likje verf. Door nog andere accenten aan te brengen in deze kleur, zoals de bloemen en de vogel tegen de muur, creëer je een prachtig geheel.

Je deuren in kleur

Deuren zijn vaak bruin of wit, afhankelijk van jouw interieurstijl. Maar waarom treden we niet buiten deze clichés en kiezen we voor een deur in felgroen? Het geeft je interieur onmiddellijk kleur zonder dat je er veel moeite in moet steken. Je kan de kleur van je deur bovendien nog herhalen in kleine accenten of accessoires om het samenhorigheidsgevoel te versterken.

Gele accenten in je badkamer

Vind jij je badkamer redelijk saai? Maar wil je het hygiënische en ordelijke van wit niet te hard doorbreken? Dan is volgend idee perfect voor jou! Schilder zoals in het voorbeeld de binnenkant van de kastjes geel en kies voor gele handdoeken en geel toiletpapier om het geheel af te maken.

Subtiele kleurschakering in limoengroen

Om nog subtieler te werk te gaan met kleur, kan je zoals in dit voorbeeld de plinten limoengroen verven. Maak het geheel compleet met een zitzak en enkele mandjes in dezelfde kleur. Dit mogen natuurlijk ook andere accessoires in limoengroen zijn, bijvoorbeeld een vaasje of een tapijt.

 

12/09/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?