Op zoek naar een unieke spatwand in de keuken? Kies voor Pure Tiles!

De spatwand in de keuken heeft een belangrijke taak: het beschermt namelijk de wand boven het keukenblad tegen opspattende etensresten en (vet)vlekken. Daarnaast heeft de spatwand ook een esthetische invloed op je keuken. De perfecte spatwand kiezen is dus een must!

Een unieke spatwand met wandtegels

Wil jij je keuken graag voorzien van een unieke spatwand? Dan zijn wandtegels een sublieme keuze! Tegels zijn namelijk goed bestand tegen hitte, ze zijn hygiënisch en gemakkelijk te reinigen. Maar daar blijft het niet bij, wandtegels bestaan in diverse kleuren, formaten en texturen. Er zijn dus tal van mogelijkheden en dat maakt dat een spatwand uit tegels zowel bij een moderne als landelijke keuken passen!

   

De spatwand bepaalt de sfeer in de keuken

De spatwand in de keuken is niet louter praktisch zoals we al zeiden. Het bepaalt grotendeels de stijl en sfeer van de keuken. Dankzij de vele mogelijkheden kan je de keuken creatief inrichten en dat volledig naar jouw smaak. Wens je een unieke spatwand met een ambachtelijk karakter? Dan zijn Pure Tiles de wandtegels die jij zoekt!

Een spatwand met Pure Tiles

Pure Tiles wandtegels worden geproduceerd volgens een specifiek ambachtelijk proces. Ze krijgen hun ruwe vorm van een zandmal en daarna worden ze met de hand verfijnd. Deze manuele afwerking staat centraal en maakt elke tegel uniek! Deze unieke wandtegels geven je keuken dan ook een charmante en karakteristieke uitstraling!

Het scala Pure Tiles

De Pure Tiles bestaan in verouderd ijzer en wit brons. Beide zijn ze verkrijgbaar in 3 verschillende vormen. Enerzijds heb je de vierkante Pure Tiles van 10 x 10 cm. Deze wandtegel is verkrijgbaar met of zonder fantasie. Daarnaast heb je de rechthoekige Pure Tiles van 10 x 20 cm.

De Pure Tiles zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Het volstaat om ze regelmatig te reinigen met een zachte, vochtige doek! Ook vetspatten en kalkaanslag haal je zo weg met een zachte doek en een drupje azijn.

   
30/01/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?