Luxueuze keukenaccessoires in edele metalen

Net zoals in de fashionwereld een handtas, riem, schoenen en andere accessoires een outfit volledig kunnen maken of kraken, maakt of kraakt elk detail de inrichting van jouw keuken. Deze kleine keukenaccessoires in edele metalen geven jouw keuken een kwaliteitsvolle uitstraling!

Een afgewerkte sfeer dankzij keukenaccessoires

De keuken is voor velen de belangrijkste plek in huis. Je besteedt er dan ook heel wat tijd: koken, eten, een boekje lezen… Daarom is het nuttig om de keuken zorgvuldig in te richten tot in de kleinste details. Details zoals handdoekringen, de houder voor het keukenpapier, een kapstok, enzovoort zorgen voor een perfect afgewerkte sfeer.

Pure®Plus: authentieke keukenaccessoires

Dauby speelt op hier op in met de Pure®Plus collectie: een ruim aanbod aan traditionele, landelijke en moderne keukenaccessoires allemaal op authentieke wijze vervaardigd. De keukenaccessoires worden namelijk in zandmallen gegoten en nadien afgewerkt met de hand. Het volledige productieproces van de Dauby keukenaccessoires kan je hier bekijken. Als we daarbij nog één tip mogen geven: hoe ouder de keukenaccessoires, hoe mooier ze gaan ogen!

Keukenaccessoires in edele metalen

De keukenaccessoires in de Pure®Plus collectie zijn vervaardigd in twee versies van edele metalen: wit brons en verouderd ijzer. Door de vormzand waarmee de keukenaccessoires geproduceerd worden, hebben ze een wat korrelige “huid”. Dit geeft elk keukenaccessoire een unieke toets en een karakteristieke uitstraling. Bovendien zijn alle keukenaccessoires makkelijk te combineren en kan je ze zowel afzonderlijk als samengesteld aankopen!

03/04/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?