Keukenaccessoires: verantwoord mismatchen in de keuken

Laat de symmetrische, zwart-wit decoratie achterwege! Het is tijd om een originele en unieke harmonie te creëren in je interieur. Vertrouw hiervoor op een mix van vormen, stijlen en kleuren. Haal een vrolijke sfeer naar de keuken met asymmetrische, kleurrijke keukenaccessoires.

Harmonieuze mismatchende keukenaccessoires

Om je keuken een unieke touch te geven, moet je spelen met vormen en kleuren! Een grote keukentrend: mismatchende keukenaccessoires. Hier zijn een aantal keukenaccessoires die een vleugje vreugde geven aan je keuken.

Koop je keukenaccessoires online & krijg 10% korting

Dankzij Homeproved ontvang je 10% korting bij aankoop van jouw keukenaccessoires bij Zalando. Geef bij de betaling de nieuwe Zalando-kortingscode “HOMEZALBE2” in en geniet van 10% korting* op jouw aankoop! Aarzel niet langer en maak je interieur knus en kneuterig!

 *Geldig op Zalando.be van 01/10/’13 t.e.m. 31/12/’13 bij een minimale bestelwaarde van € 50. Maximaal één kortingscode per bestelling. Sommige merken kunnen uitgesloten zijn. Zalando lounge- en partnerartikelen zijn uitgesloten. Niet geldig in combinatie met andere acties of kortingscodes. Niet inwisselbaar voor contant geld. Eén keer bruikbaar per klant. Te valideren in jouw online winkelwagen.

14/11/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?