8 design keukenaccessoires voor een avontuurlijke keukeninrichting

Iedere dag brengen we tijd tussen onze potten en pannen door. Om de dagelijkse sleur te doorbreken en voor een avontuurlijke keukeninrichting te zorgen, gingen wij op zoek naar enkele hippe en originele accessoires met een leuk design.

Sushi samoerai

Ga jij wel eens op ontdekkingsreis buiten de landsgrenzen? Verwerk je graag wat meer cultuur in je keukeninrichting? Dan is deze samoerai messenset een echte must-have! Sushi snijden ging nog nooit zo snel! De messenset is te koop op Amazon voor een kleine 40 euro en bestaat uit 4 messen:

  • Koksmes
  • broodmes
  • universeel mes
  • schilmesje

This is Sparta!

Nu ja, zo dramatisch zal het er wel niet aan toegaan in je keuken. De ‘Spartan Warrior’ messenblok zorgt echter voor de nodige actie toe aan je keukeneiland. Als een echte chef kan je zelf je messen slijpen met de bijgeleverde slijpstaaf. Het vlees en de groenten op het aanrecht beginnen spontaan te bibberen bij het aanschouwen van deze messenset!

Een kopje lamanthee

Staan de potjes te pruttelen? Dan kan je even achterover leunen en genieten van een heerlijk kopje thee. Met de Manatea, woordspeling op Manatee (lamantijn of zeekoe) en tea, thee infuser zet je in no-time een heerlijk kopje thee.

Pac Man ovenwanten

Voeg een snuifje retro toe aan je keuken met de stylish Pac Man ovenwanten. De siliconen wanten zijn bestand tot 450 graden en houden je vingertoppen dus mooi intact.

De Pastasaurus

Omnomnom, pasta! Deze allesverslindende Pastasaurus transporteert de glibberige pastaslierten van de kookpot naar de bordjes van de hongerige magen! Een waar spektakel voor de kleinsten onder ons.

Voor amper 11,73 dollar trekt de Pastasauras in jouw keuken in.

Mix Stix

Sta je er ook altijd maar een beetje verweesd bij terwijl je wacht tot het water het kookpunt bereikt? Start dan je eigen jamsessie aan de kookpotten met de Mix Stix!

Tik ze voor nog geen 20 dollar op de kop op Amazon.

Een stoomboot op het vuur

Koken zorgt voor heel wat stoom. De ontwerpers bij Fred and Friends vonden dat het hoog tijd werd om daar iets leuks mee te doen. En zo is de Steam Ship steamer lid geboren!

Op de Fred and Friends site kan je het deksel voor 13.50 dollar op de kop tikken.

Loch Ness in de soep!

Loch Ness wordt nu en dan nog is gespot in Schotland maar het monster komt met plezier ook in je soep ronddobberen.

Prijs: ongeveer 15 dollar

09/02/2015

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vragen en opmerkingen

RV
Roel van gorp

Waar kan je de spartan warrior messenset kopen

Bekijk 1 andere vraag over dit project