Keramische spoelbak – Stijl en vakmanschap in de keuken

Het kraanwerk en de spoelbak in de keuken dragen bij tot een harmonieuze en functionele sfeer. De spoelbak is de blikvanger van uw interieur en keramiek zorgt voor de final touch. Een keramische spoelbak is overigens verkrijgbaar in allerlei kleurvaste tinten en past perfect in klassieke en moderne keukens.

Waarom wij fan zijn van een keramische spoelbak

Keramiek is een natuurproduct, het wordt verworven uit natuurlijke grondstoffen en heeft een natuurlijke uitstraling. Maar dat is niet het enige dat een keramische spoelbak zo charmant maakt. Keramiek is afgestemd op de eisen van de keuken. Een keramische spoelbak is namelijk bestand tegen hitte en koude, tegen chemicaliën, is neutraal van smaak en kan tegen een stootje of krasje. Alsof dat nog niet genoeg is, is een keramische spoelbak ook onschadelijk voor het milieu, onderhoudsvriendelijk en hygiënisch.

Keramische spoelbak: functioneel design

Spoelbakken uit keramiek bieden voor iedere nood een oplossing. De spoeltafels uit de Starck K serie van Facq springen optisch uit het oog en zijn zo ontwikkeld dat ze perfect passen in de gastronomische systeemschalen. Daarnaast kan je kiezen uit klassieke kleuren zoals wit en pergamon, maar je kan ook gaan voor donkere tinten zoals kastanje, antraciet mat en zwart. Onafhankelijk van de kleurkeuze heb je lang plezier van een keramische spoelbak!

Tijdloos en flexibel

Het design van de keramische spoelbak Vero van Facq is rechtlijnig en tijdloos. De keramische onderbouwbak is enorm praktisch. Je kan etensresten of vloeistoffen zo van de werkplek in de wasbak schuiven. Je kan deze keramische spoelbak bovendien combineren met ieder werkbladmateriaal. Wil je een landelijke keuken, kies dan bijvoorbeeld voor een werkblad van hout of graniet. Houd je toch meer van een moderne keuken? Ga dan bijvoorbeeld voor een werkblad uit natuursteen of beton.

12/12/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?