Je eigen design keuken creëren? Dat kan met deze tips!

Iedereen weet dat een keuken veel meer is dan enkel een ruimte om te koken: gezellig samen eten, cocktails met vrienden, een laat ontbijt op zondagmorgen… het gebeurt allemaal in de keuken! Kan de jouwe wel een nieuw likje verf gebruiken? Blijf je altijd bij die prachtige winkel met design keukens staan? Homeproved geeft je enkele eenvoudige tips om je eigen keuken in een moderne design keuken om te toveren! 

Tips voor een design keuken

  • Tip 1: Zwart en wit

Een monochromatisch kleurenpalet in je keuken staat garant voor elegantie en persoonlijkheid. Haal de verf er maar bij! Ook een zigzagpatroon met enkele tegeltjes is hip en onverwacht. De Pure Tiles kan gekleefd worden over de bestaande tegels.

  • Tip 2. Een toets kleur

Enkele fleurige details zorgen voor een modern effect bij neutrale kleuren. Wat dacht je van een opvallende lamp of enkele barstoeltjes in turquoise, kanariegeel of aubergine?

  • Tip 3. Plezier met behangpapier

Behangpapier is helemaal terug van weggeweest! Een opvallende print in een bijpassende kleur kan de achterkant van je kasten helemaal opleuken. Mix and match!

  • Tip 4. Gloss, gloss, gloss

Roomwit in combinatie met kastjes met hoogglans afwerking in een opvallende kleur staat prachtig! Wat turquoise of rode glansverf en je bent vertrokken!

  • Tip 5. It’s all in the details

Weet je hoe je je design keuken helemaal mooi afwerkt? Met elegante deurklinken, raamkrukken en meubelknoppen! Ken je het meubelbeslag van Dauby al? Neem dan zeker eens een kijkje in de tijdloze Pure catalogus of fama catalogus… Beeld je eens in hoe leuk enkele meubelknoppen in zwart wit, die gestroomlijnde klinken of die deurstop in rood marmer wel niet zouden staan! Je kan zelfs voor een top design stuk gaan van een van Dauby’s ontwerpers! Ook goed om te weten: elk stuk is volgens de traditionele methode vervaardigt. Je keuken wordt op één twee drie een pronkstuk met exclusieve en unieke details!

Pure Plus: hang een rail boven je fornuis of een mooie handdoekdrager.

Je ziet wel, een design keuken hoeft helemaal niet duur te zijn… we wensen je alvast heel veel plezier met onze tips!

16/08/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?