Alpes, kwaliteitsvolle keukenmeubels

Het Italiaanse merk Alpes, dat kwaliteitsvolle keukenmeubels op de markt brengt, ontwerpt keukens met een eigen gezicht en persoonlijkheid. Alpes staat bekend om zijn complete gamma en optimaal gebruiksgemak. Kies je voor Alpes? Dan richt je je keuken met plezier in.

Design keukenmeubels

In het gamma van Alpes vind je een perfecte symbiose van design, technologie en functionaliteit. Je keuken inrichten wordt echt genieten! Afwassen, koken, potten en pannen opbergen, het bereiden van maaltijden en bewaren van voedingsmiddelen… Heel het ‘keukenuniversum’ wordt door de keukenmeubels van Alpes gecoverd. Ze bezorgen je keuken dan ook een uitzonderlijke uitstraling!

Verschillende materialen combineren

De inox meubels die door de Italiaanse meubelmaker zijn ontworpen, kan je meteen installeren en kan je naar welbelieven combineren. Ieder onderdeel staat op zichzelf, maar past ook in een breder geheel. Zo kan je zelf de ideale combinatie creëren en je design keuken volgens je wensen en behoeften inrichten, terwijl je altijd rekening houdt met de beschikbare ruimte.

Keuken met eigen persoonlijkheid

De keukenmeubels van Alpes gaan perfect samen met andere materialen zoals Corian®, hout of metaal. Zo kan je verschillende stijlen combineren en van je keuken een complete design keuken maken met een eigen persoonlijkheid.

25/01/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?