Jouw badkamer of keuken inrichten met gehard glas

Een keuken kiezen, je denkt aan de opstelling, het aanrechtblad, de toestellen, maar ook de spatwand is bepalend voor het uiterlijk van de keuken. De glazen achterwand vindt tegenwoordig ook de weg naar de badkamer. Wil je eens iets anders dan klassieke tegels, dan kan je kiezen voor gehard glas!

Gehard glas en glazen achterwand keuken

Gelakt gehard glas is een duurzaam en stootvast materiaal, perfect geschikt als keukenachterwand. Een glazen spatwand oogt strak, minimalistisch en modern, ideaal voor een design keuken! Hij is makkelijk in onderhoud en hygiënisch. Bovendien bestaan er vele mogelijkheden om je glazen achterwand keuken helemaal af te stemmen op jouw keuken. Je kan kiezen tussen veel verschillende kleuren en spelen met de uitvoeringen. Had je er bijvoorbeeld al aan gedacht om een recept op jouw spatwand glas te schrijven? Ook uitsparingen voor stopcontacten kan je voorzien, maar dan moet je wel rekenen op een meerkost. We raden tot slot ook aan om de glazen spatwand keuken door een professional laten plaatsen, zo voorkom je vochtophoping achter de wand.

 

De glazen keukenwand met recept is van Glass Inside Nederland BV.

Glazen achterwand badkamer en douchewanden in glas

Ook in de badkamer kan een glazen achterwand gebruikt worden ter vervanging van klassieke badkamertegels. Glazen douchewanden, een glazen bekleding van het bad of van de muren, het is eens iets anders! Het grote voordeel van glas is dat je douchewanden uit een stuk kan plaatsen en op die manier voegen kan vermijden. Gedaan met die schimmels, loskomende voegen of infiltraties in de muren!

 

27/02/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vragen en opmerkingen

P
Pawel

Glas in Keuken of badkamer is mooi maar mooier is foto op glas.
We printen rechtstreeks met UV inkt op de achterzijde van het Glas. Dit geeft een fantastisch effect. Ontdek onze website: http://www.nikkel-art.be