Interieurtrends 2014 – Dompel je interieur onder in de herfst- en wintertrends

Ieder seizoen brengt weer nieuwe trends met zich mee. Dat maakt het inrichten ook zo leuk: je kan steeds inspelen op nieuwe trends, hippe kleurtjes en trendy materialen. Homeproved ging voor je op zoek naar de interieurtrends voor de herfst en winter van 2014 en dat garandeert weer een heleboel inspiratie voor jouw warme nest!

Dit najaar zijn er heel wat verschillende trends om op in te spelen. Geometrische patronen, warme kleurencombinaties, unieke effecten en materialen, … Voor ieder wat wils. We houden je dus niet langer in spanning en steken meteen van wal!

Geometrische patronen in je interieur

De geometrische interieurtrend steekt al langer de kop op maar lijkt deze herfst pas echt door te breken. De geometrische patronen komen in alles terug: prints op kussens, plaids en tapijten, geometrische vormen voor meubels of decoratie, …

Mixed Materials

Beton, marmer, metallic, natuurlijke materialen, … Deze herfst en winter gaan we voor een bonte mix van alle materialen. Vergeet ook niet om wat warmere materialen toe te voegen zoals (vals) bont en fluweel. Denk tot slot ook aan dierlijke materialen: herinner je nog dat schapenvelletje dat iedereen vroeger in huis had? Wel, dat is bezig aan een revival! En laten we ook rattan niet vergeten. Nog zo’n ‘vergeten’ materiaal dat nu volop terugkomt.

 

50 shades of gray of de combinatie teal/zwart

Uiteraard zijn er heel wat hippe trendkleuren die je in je interieur kan verwerken. Zo is ook paars (in combinatie met fluweel) bezig aan een sterke revival. Wij kozen echter voor de warme grijstinten en de wonderlijke combinatie van teal (blauw) met zwart. Zowel de combinaties van diverse grijstinten als de combinatie teal/zwart zorgen voor een luxueuze en warme uitstraling; perfect voor de koude wintermaanden!

Nog meer inspiratie voor je interieur

Wat wij zo leuk vinden aan interieurtrends? Dat er altijd een heleboel trends zijn om uit te kiezen en dat je vaak ook kan gaan mixen en matchen met de verschillende trends en ideeën. Daarom bezorgen we je nog een extra dosis inspiratie voor iedere kamer van het huis: van de keuken en woonkamer tot de slaapkamer en badkamer! Van de vintage explorertrend tot originele ideetjes en tips om meer warmte en vreugde in je interieur te brengen tijdens het koude najaar.

Inspiratie vonden we via: Docxie // DIYshowoff // Pronkstuk // Remodelista // Telegraph // AVSO // CB2 // FERM Living
16/10/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vragen en opmerkingen

J
jeannehenry.wordpress.com

As a matter of fact, there are sensors which are essentially used for overload alerts.

Lower yourself down to the point where you feel comfortable, then raise yourself back up
to the starting position. What is more miserable than having a supposed
friend tell you how fat you are.