Interieurtips: op een originele manier kleur toevoegen aan je thuis

Eind augustus, in Findikli een Istanbulse kunstenaarswijk, schilderde de 64-jarige Juseyin Cetinel samen met zijn schoonzoon 142 traptreden in regenboogkleuren. Vandaag schilderen Turken, van Edirne in het westen tot Van in het oosten, openbare trappen in regenboogkleuren als vorm van stil protest. Een verbazingwekkend beeld al die kleurrijke trappen en een bron van inspiratie voor Homeproved…

Kleurrijke protestactie in Turkije

Om een glimlach op het gezicht van de buurtbewoners te toveren, schilderde de 64-jarige Juseyin Cetinel de trap in zijn buurt in regenboogkleuren. In een paar dagen tijd groeide de trap tot een attractie in de buurt. Honderden mensen posten foto’s van de trap op sociale media en de hype verspreid zich. Burgers in heel Turkije trekken met potten verf naar openbare trappen. De regenboogtrappen lijken een stille reactie tegen premier Erdogan en zijn AKP partij.

Interieurtips: kleur in je interieur

Het resultaat van deze regenboogtrappen is verbluffend. Het Homeproved-team vond het zelfs zo verbluffend, dat ze er dit artikel aan wijden. Enkele voorbeelden hoe je deze regenboogtrappen een bron van inspiratie kunnen zijn voor de inrichting van je interieur.

Neem een pot verf en ga aan de slag. Voeg kleur toe aan je woning met een kleurrijke regenboog! Wil je niet meteen schilderen? Dan kan je ook met enkele leuke accessoires kleur toevoegen aan je interieur. Enkele voorbeelden:

09/09/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?