Interieurtips: nog even genieten, Indian Summer in je interieur

Deze week voorspellen de weerberichten een Indian Summer. Haal ook de laatste zonnestralen binnen in je interieur! Met volgende interieurtips en hebbedingetjes houd je nog even vast aan de zomer…

Kleurrijk gewei aan de muur

Deze kleurrijke geweien zijn een mooi voorbeeld van hoe je de Indian Summer thuis brengt in je interieur. De geweien in het voorbeeld zijn van MadeByCassandraSmith, maar je kan ze ook gemakkelijk zelf maken. Wil je liever geen gewei ophangen tegen de muur? Zoek dan een tak met enkele aftakkingen en schilder deze in zomerse kleuren.

Indian Summer: kleurrijke interieur

De kleuren die de Indian Summer typeren zijn: geel, oranje, roze, turquoise, wit, paars en groen. Eigenlijk kan je alle kleuren kiezen voor een Indian Summer in je interieur. Zolang je maar meerdere kleuren combineert tot een warm resultaat!

Kaders, lijsten, vazen… met een tintje

Je kan je interieur ook een zomers kantje geven met kaders in de kleuren die we juist aanhaalden. De kaders die je hier ziet zijn van Bella’s Attic Treasures, maar je kan ook gemakkelijk zelf enkele kaders, spiegellijsten, vazen, kandelaars… een nieuwe kleurtje geven!

Nog enkele hebbedingetjes

Wat ook altijd prachtig staat in je interieur is een kleurrijke dromenvanger, kussens en plaids met een aztec-print en andere vrolijke, geprinte spullen.

23/09/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?