Interieurtips: de aztec-print siert ons interieur tijdens het najaar

Afgelopen zomer was de aztec print overal te zien in het modebeeld. Stilletjes sloop deze trend ook binnen in ons interieur… Tijdens het najaar is de aztec print niet meer weg te denken! We decoreren naar hartenlust met kussens, plaids, tapijten en meubels met deze etnische print.

Interieurtip: de aztec print

De aztec print zien we vooral terug komen op textiel zoals tapijten, kussens en plaids. Hierdoor kan je het interieur prachtig aankleden met deze print. Het geeft je interieur een warme, sfeervolle uitstraling en dat is wat we zoeken tijdens de koude wintermaanden! De aztec print sluit uitstekend aan bij een landelijk interieur of een Scandinavisch getinte woning. Door de verscheidenheid aan kleuren en vormen van de aztec print, is het ook mogelijk om je moderne interieur er mee te decoreren.

Aztec print tapijten

Even geleden verbanden we de tapijten uit de woonkamer en de slaapkamer, maar de tijd van het tapijt is terug. Tapijten met een aztec-print geven de woonkamer en slaapkamer net dat ietsje meer karakter. De print sluit prachtig aan bij een licht interieur en vormt een werkelijke eyecatcher. Aangezien de mogelijkheden van de aztec-print bijna eindeloos zijn, kan je een tapijt met aztec-print kiezen die aansluit bij de kleuren van jouw interieur!

Decoreren met de aztec-print

Versier de bank met een plaid en verschillende kussens met een aztec-print. Je kan kiezen voor kussens en plaids met een zwart-witte aztec-print, maar ze bestaan ook in pastels, aardetinten en felle kleuren. Kan jij niet genoeg krijgen van deze prachtige print? Kies dan voor een meubel, gordijnen of zelfs behangpapier met deze prachtige print.

05/11/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?