Interieurtips: 10 dingen die je in huis moet hebben voor je 30ste

Na al dat huren en verhuizen, is het misschien tijd voor je eigen stekje? Heb je eindelijk een plaats gevonden waar je langere tijd wilt wonen? Dan is het de hoogste tijd om enkele oude, goedkope en niet-matchende interieuraccessoires te vervangen! Hier zijn 10 dingen die je in huis moet hebben vóór je 30ste.

1) Unieke Kunstwerken (die je mooi vindt)

Begin als je jong bent al met het verzamelen van kunst. Het moeten geen werkstukken van een miljoen zijn, als het maar een kunstwerk is dat jou aanspreekt.

2) Een georganiseerd boekenrek

Een boekenrek is een inspirerend meubel dat veel vertelt over je persoonlijkheid. Je kan deze persoonlijke collectie steeds aanvullen. Daarnaast kan je ook het uitzicht van de kast veranderen. Probeer je boeken bijvoorbeeld eens te sorteren op kleur.

3) Matchende handdoeken

Zorg dat je op z’n minst twee sets van dezelfde handdoeken hebt die je graag gebruikt en die je met plezier leent aan logies. Matchende handdoeken moet je bovendien niet verstoppen in de kast, maar kan je tentoonstellen in een open rek.

4) Een kamerplant

Een kamerplant zorgt ervoor dat je je thuis voelt! Kies bijvoorbeeld één grote plant of meerdere kleine kamerplanten. Weet je niet goed welke kamerplant je moet kiezen? Lees dan hier onze tips om de perfecte kamerplant te kiezen.

5) Een goede matras en een prachtig bed

Als je jong bent, verhuis je nog vaak en hou je graag alles zo goedkoop mogelijk. Als je “volwassen” wordt is het steeds belangrijker om te investeren in levenskwaliteit. Investeer daarom in een goede matras en een prachtig bed met een uniek hoofdeinde!

6) Een verzameling

Start als je jong bent al met het verzamelen van mooie herinneringen. Het is prachtig om terug te blikken op bijvoorbeeld de verschillende reizen die je al maakte, de verschillende steden waar je woonde… Vooral kunst en meubels uit verschillende landen en steden verzamelen, geeft je interieur iets unieks!

7) Badkameraccessoires uit eender welk materiaal behalve plastic

Het is de hoogste tijd om afscheid te nemen van de plastic bekers, dispensers en andere badkameraccessoires uit de één-euro-winkel. Upgrade alle badkameraccessoires met uitstraling en waarde!

8) Een favoriete kaars (tenzij je geen gevoelspersoon bent)

Kaarsen voegen persoonlijkheid en sfeer toe aan je interieur. Uiteraard gaat het hier om je persoonlijke voorkeur. Zijn kaarsen bijvoorbeeld je ergste nachtmerrie? Blijf dan bij dit instinct en laat de kaarsen voor wat ze zijn.

9) Twee nachtkastjes

Één nachtkastje aan iedere zijde van het bed! Dit zorgt voor een optimale en persoonlijke balans. Daarnaast geeft het je kamer een samenhangend uiterlijk!

10) Een luxueuze plaid

De kers op de taart voor elk interieur is een plaid. Het geeft een zetel of stoel net dat ietsje meer, zelfs al zijn ze niet blijvend.

Inspiratie: ElleDecor

02/04/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?