Interieurdecoratie: wanneer een uil zich bij jou nestelt

Mysterieus en fascinerend, de uil vindt vandaag zijn plaats in elke interieurdecoratie trend. Dit mystieke dier neemt alle formaten en functies aan en past perfect in de hipste interieurs. Hier zijn een aantal uilen die perfect in je interieur passen…

De uil, trendy interieurdecoratie

Het nogal mysterieuze dier, de uil, nam door de eeuwen heen een soms positief en soms negatief beeld aan. In de Romeinse tijd werd de uil sterk geassocieerd met hekserij en zwarte magie. Vandaag belichaamt de uil wijsheid en geluk. Alleen daarom zou je al een uil in huis halen of een accessoire in de vorm van een uil.

Hier zijn een aantal accessoires in de vorm van een uil voor een hippe en trendy inrichting. Waar we deze lieve uilen vonden? Op Zalando.be!

Koop je interieurdecoratie online & ontvang 10% korting

Dankzij Homeproved ontvang je 10% korting bij aankoop van jouw woonaccessoires bij Zalando. Geef bij de betaling de nieuwe Zalando-kortingscode “HOMEZALBE2” in en geniet van 10% korting* op jouw aankoop! Aarzel niet langer en maak je interieur knus en kneuterig!

 *Geldig op Zalando.be van 01/10/’13 t.e.m. 31/12/’13 bij een minimale bestelwaarde van € 50. Maximaal één kortingscode per bestelling. Sommige merken kunnen uitgesloten zijn. Zalando lounge- en partnerartikelen zijn uitgesloten. Niet geldig in combinatie met andere acties of kortingscodes. Niet inwisselbaar voor contant geld. Eén keer bruikbaar per klant. Te valideren in jouw online winkelwagen.

22/08/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?