Interieurdecoratie: een luxueuze mix van zwart & goud

Wist je dat je goud perfect kan combineren met goud? Combineer zwarte en gouden interieurdecoratie voor een subtiele theatrale stijl. Wees spaarzaam in het gebruik van zwarte en gouden elementen, op die manier krijgt je interieur de luxe die het verdient.

Zwart, elegante interieurdecoratie

Heb je schik om zwarte interieurdecoratie te gebruiken in je interieur? Als je het goed combineert, straalt zwarte interieurdecoratie gratie en sierlijke elegantie uit. Zwarte interieurdecoratie past perfect in een design woning, als in een retro omgeving. Zwart is een ideale kleur om je interieur te recreëren.

Zwarte interieurdecoratie kan in elk dele van het huis. Het staat beeldig in zowel de woonkamer, de keuken, de slaapkamer als de badkamer. Vaak wordt zwart ten onrechte beschuldigd dat het niet helder genoeg en dus te donker is. Toch kan je zwart perfect gebruiken in muurschilderingen om een grafisch effect te verkrijgen. Op voorwaarde dat je het combineert met voldoende lichte en luchtige accessoires.

Goud en zwart, subtiele interieurdecoratie

Door kleine gouden details toe te voegen aan je interieur, creëer je een warme sfeer in elke kamer. Goud is een Koninklijke en feestelijke kleur. Elk interieur dat in aanraking komt met gouden interieurdecoratie krijgt een sierlijke gratie.

Je kan goud perfect combineren met zwart. De combinatie straalt elegantie en praal uit, het is een perfecte match voor een zacht, licht en luxueus interieur.

Kleine details in goud en zwart

13/11/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vragen en opmerkingen

J
Jantje

Heel moi!!!