Droom weg in je tuinstoel met deze prachtige interieurboeken

Daar zit je dan, in het hoekje van je tuin onder de schaduw van een boom, weg te dromen. Maak dit moment nog aangenamer met een verkoelend drankje en een prachtig interieurboek. En droom lekker verder van het perfecte interieur…

Interieurboeken boordevol interieurinspiratie

Als je gaat bouwen of verbouwen, is alle inspiratie welkom. Geef je ogen de kost en laat je fantasie de vrije loop gaan met een interieurboek. Het biedt een breed inspiratievlak voor elke kamer. Dankzij de duidelijke en grote foto’s kan je je volledig inleven in de stijlen. De boeken geven je inspiratie voor alle details en laten je toe om je interieur volledig naar wens in te richten.

Drie prachtige interieurboeken voor een uniek interieur

Wonen in landelijke stijl II

In dit prachtige interieurboek betovert de redactie van het tijdschrift ‘Wonen Landelijke Stijl’ je met recente woningen ingericht in de warme, landelijke stijl. Ze tonen hoe je een oude hoeve, pakhuis of herenhuis kan omtoveren tot een bewoonbaar stekje met respect voor oude materialen. Ook nieuwbouwwoningen met de authenticiteit en warmte van het landelijke interieur passeren de revue.

Wonen met stijl – Droomhuizen

Dit interieurboek geeft je inkijk in maar liefst 40 unieke woon- en tuinprojecten.  De verschillende projecten worden afwisselend voorgesteld. De interieurs en tuinen in het interieurboek zijn het werk van landschapsarchitecten, tuindesigners en interieurspecialisten. De stijl van de verschillende projecten varieert van luxueus tot sober. Wel staan rust en onthaasting altijd centraal. Bovendien krijg je bij elk project gedetailleerde informatie over de ontstaansgeschiedenis, de planten en bloemen en de bewoners.

Wonen met stijl – Hart voor huizen

Het interieurboek “wonen met stijl – hart voor huizen” bundelt de zoektocht naar exquise villa’s, knusse huizen, eigentijdse flats en lofts in binnen- en buitenland. Het levert tijdloze pareltjes op die je doen wegdromen. In het boek komen diverse woonstijlen aan bod: van zen tot weelderig, van strak klassiek tot doorleefd tijdloos. De bouw- en interieurtips met prachtige foto’s maken van dit interieurboek een eindeloze bron van inspiratie.

Je kan deze boeken online bestellen op PureInterior.be

05/06/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?