Interieuradvies: haal de natuur in huis met deze groene ideeën

Planten in huis geven je interieur een natuurlijke look. Maar die saaie bloempotten en weinig originele plantenbakken zijn vaak saai. Volgende ideeën gaan verder dan een simpele plant in een bloembak. Ze brengen de natuur tot bij jou!

Natuurlijk gras in je interieur

Deze tafels voorzien van een laagje gras brengen onmiddellijk een stukje natuur in je interieur en creëren een gezellige sfeer!

Mossige badmat

Het water dat nog van je afdrupt als je uit de douche komt, geeft het mos in de mat voldoende water om in de vochtige badkamer te overleven.

Natuurlijke combinatie

Combineer een gezellige goudvis met een prachtige plant. Dat is eens iets anders dan die saaie bloembak in aardetinten!

Grasplant?

Deze plant lijkt misschien een ordinaire grasplant, maar zullen we het geheim verklappen? Het is eigenlijk een handige pennenhouder!

Heerlijk origineel

Op zoek naar een nieuw kapsel? Deze planters helpen je om de juiste keuze te maken!

Paraplubak in het groen

Het gazonnetje onder de paraplubak vangt netjes de regendruppels op. Heerlijk verfrissend voor het gras en jij hebt geen natte plekken in je inkomhal!

Een groene muur

Om een groene muur te integreren in je interieur, heb je niet perse groene verf nodig. Het kan ook met een heleboel kruiden en andere groene planten!

Hangende planten

Last but not least, hang je planten in de lucht! Zo vallen ze heerlijk op en staan ze nooit in de weg. Bovendien oogt het prachtig.

 

31/07/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?