Inspirerende muurdecoratie: tekstborden, muurstickers & muurteksten

Geef je interieur op een originele manier meer pit met tekstborden, muurstickers en muurteksten. Muurdecoratie geeft een ruimte opnieuw een frisse uitstraling

Decoreer met muurstickers

We spotten steeds meer muurstickers in verscheidene interieurs. Het is een interieurtrend die leeft en nog een tijdje zal blijven bestaan. Met muurstickers krijgt je interieur in een handomdraai terug een levendige uitstralingen. Ze bestaan in alle vormen, maten en kleuren waardoor een muursticker bij elke interieurstijl past. Het is een goedkope en praktische manier om je sfeer te scheppen in je interieur. Bovendien profiteer je nu tijdelijk van 10% korting bij Zalando op alle woonaccessoires, inclusief muurstickers.

Inspirerende muurteksten

Inspirerende teksten geven je interieur een persoonlijke touch. De teksten die je kiest vertellen meestal iets over jezelf, je doel of motivatie in het leven. Van heel wat bekende quotes werd reeds een muursticker gemaakt. Wil jij liever een persoonlijke spreuk of eigen quote ophangen in je keuken, woonkamer of slaapkamer? Dat is perfect mogelijk met gepersonaliseerde muurstickers.

 

 

Tekstborden met inspirerende teksten

Tekstborden geven net als muurteksten persoonlijkheid aan je interieur. Hang je lijfspreuk of een motiverende quote aan een nageltje, aan de deur, op een kapstok… De mogelijkheden zijn eindeloos. Handgemaakte bordjes uit pallethout geven je interieur een authentieke look. Bij JD Collection kan je de tekstborden ook personaliseren met bijvoorbeeld een naam naar keuze.

Ontvang 10% korting met de Zalando-kortingscode

Dankzij Homeproved ontvang je 10% korting bij aankoop van jouw woonaccessoires bij Zalando. Geef bij de betaling de nieuwe Zalando-kortingscode “HOMEZALBE2” in en geniet van 10% korting* op jouw aankoop! Aarzel niet langer en maak je interieur knus en kneuterig!

 *Geldig op Zalando.be van 01/10/’13 t.e.m. 31/12/’13 bij een minimale bestelwaarde van € 50. Maximaal één kortingscode per bestelling. Sommige merken kunnen uitgesloten zijn. Zalando lounge- en partnerartikelen zijn uitgesloten. Niet geldig in combinatie met andere acties of kortingscodes. Niet inwisselbaar voor contant geld. Eén keer bruikbaar per klant. Te valideren in jouw online winkelwagen.

12/07/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vragen en opmerkingen

M
Muurtekst

Leuke ideeën!