Het perfecte alternatief voor glasgordijnen

Je hebt de pest aan die indringende ogen van nieuwsgierige voorbijgangers die jou bespieden in jouw woonkamer, maar lelijke en ouderwetse glasgordijnen hangen vind je ook te veel van het goede? Homeproved zocht en vond enkele leuke alternatieven!

Granny squares en gehaakte gordijnen

Zelf gordijnen maken? Handwerk is hip. Heb je er misschien al aan gedacht om gordijnen te haken en zo de inkijk te beperken? Je kan witte gordijnen haken die wat oubollig aandoen, maar tegelijkertijd ook heel stijlvol zijn. Ook leuk is inspelen op de hype van de granny squares, een veelkleurig retro lappendekentje haken en dit voor de onderkant van jouw ramen hangen.

 

 

Latexverf

Met latexverf kan je een vlak op jouw raam verven en er een tekening of tekstje in kerven. Met deze originele raamdecoratie geef je een persoonlijk tintje aan jouw huis!

 

Voorzetramen

Woon je in een herenhuis of een klassieke of landelijke woning? Dan kunnen voorzetramen met raam in lood een heel elegante en stijlvolle oplossing bieden om de inkijk in jouw woning te vermijden.

 

Flinterdunne rolgordijnen bij Ikea

Ook bij Ikea verkopen ze flinterdunne, witte rolgordijnen, waardoor jij naar buiten kan kijken, zonder dat mensen ook bij jou kunnen binnenkijken. De Isdans rolgordijnen heb je al voor 7,99 euro per stuk.

18/04/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?