Het mooiste Moederdag cadeau | Enkele (interieur)tips

Als kind was het gemakkelijk: je maakte mama dolblij met een zelfgemaakt knutselwerkje. Maar des te ouder je wordt, des te moeilijker het wordt om met het perfecte Moederdag cadeau op de proppen te komen. Wij geven enkele tips voor het mooiste Moederdag cadeau!

Van welk Moederdag cadeau wordt mama blij?

Mama’s worden blij van orde en ontspanning. Daarnaast hechten ze belang aan het nut van een cadeau. Ze houden niet van onnodige kosten. Let op! Kies een Moederdag cadeau dat niet geassocieerd word met huishoudelijke taken of een cadeau dat andere (negatieve) connotaties oproept!  Geef je mama iets waar ze plezier aan beleeft, iets waar ze jaren van kan genieten.

Een cadeau van jezelf, met een persoonlijke touch, daar houden mama’s toch het meest van. Overweeg dus om zelf iets te knutselen of te maken met een persoonlijke inbreng. Doe inspiratie op tussen onze Doe-Het-zelf fiches.

Ben je niet zo creatief aangelegd? Koop dan iets wat (perfect) bij jouw mama past! Wij zetten enkele mooie Moederdag cadeaus op een rij.

Schenk orde in huis voor Moederdag

Dat mama’s van orde houden is algemeen geweten, want orde betekent rust. Schenk je moeder deze orde in de vorm van een origineel Moederdag cadeau. Kies een cadeau waardoor orde een zekerheid wordt. Wij denken aan een leuke set opbergmanden, een ordelijk sleutelrekje of een handige organizer.

Bloemen met Moederdag, een must

De meeste moeders zijn verzot op bloemen en planten. Een bloemetje voor Moederdag is dan ook een must! Sommige mama’s verkiezen een plant want die hoef je niet weg te gooien na enkele dagen. Anderen verkiezen een kleurrijk boeketje. Stem het boeketje of de plant af op je mama. Kies voor rode rozen, een Orchidee, een Bromelia,…

Ook leuk om te geven is een originele vaas (met bloemen natuurlijk).

Bedankt mama!

We zeggen het veel te weinig: bedankt mama! Kies een origineel Moederdag cadeau dat haar dagelijks herinnert aan hoe dankbaar je haar bent en hoe graag je haar ziet. Dit kan in de vorm van een muursticker, een notitie op de koelkast, een kaartje voor in haar agenda

02/05/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?