Haal The Voice naar jouw interieur!

Ben je fan van de look van The Voice van Vlaanderen? Waarom zou je deze rock ’n roll look niet overnemen in jouw salon? Jouw woonkamer inrichten met een ‘The Voice’ look? Het is heel eenvoudig: speel met rood en zwart!

Rood is een intense en energieke kleur. Als je rood combineert met zwart, krijgt jouw salon meteen een pop-rock uitstraling! Maar let op, overdrijf ook niet met contrastkleuren. Om geen schreeuwerig interieur te krijgen, raadt Homeproved aan om witte kleurvlakken in jouw interieur te behouden. Deze kleur is heel neutraal en brengt licht in het interieur. Voeg dus rood-zwart elementen toe aan een witte basis, en je krijgt een rustig en gebalanceerd geheel.

Hier zijn enkele objecten om een The Voice salon in te richten:

Voor een échte The Voice look: de draaistoel is een must!

Als er een meubel is dat niet in jouw huis mag ontbreken om een The Voice look te creëren, dan is het wel de draaistoel! Dit type zetels kan je overal vinden! Maak je dus niet druk wanneer je niet exact dezelfde stoel vindt waar Koen Wauters, Alex Callier, Natalia en Jasper Steverlinck in zitten, eender welke rode of zwarte draaistoel zal hetzelfde effect creëren. Voor 99 euro kan je bij Ikea bijvoorbeeld al de Skruvsta draaistoel kopen.

In een duurdere categorie kan je bij Habitat de Cole draaistoel vinden voor 1550 euro. Of je kan ook voor de Egg chair van Jacobsen kiezen, die kost zo’n 1600 euro.

 

Zwarte verf

Alle muren zwart verven zou jouw salon te donker maken! Maar zwarte muren zijn erg in op dit moment! Je zou misschien bordverf kunnen gebruiken om een The Voice look aan jouw salon te geven? Deze verf vind je bijvoorbeeld in het Levis verf gamma.

Zwarte of rode gordijnen

Afhankelijk van de kleur van jouw muren, kan je voor rode gordijnen of zwarte gordijnen kiezen. Je kan ook kiezen voor gordijnen die beide kleuren combineren.

Zwarte of rode lampen

Toch maar kiezen voor subtielere accenten in rood of zwart? Dan kan je originele hanglampen of lusters ophangen. Het Scandinavisch design merk Muuto heeft bijvoorbeeld interessante en trendy oplossingen. Een kleine selectie…

 

En voor zij die zich echt willen onderdompelen in pop-rock sferen, misschien kan je kiezen voor rode lampen? Rode gloeilampen, neonlampen of ledlampen, allemaal mogelijk, maar overdrijf toch maar niet te hard met gekleurde lampen!

15/03/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?