Dierlijk meubelbeslag van Fama

Waarschuwing: dit is meer iets voor de durvers. Meubelknoppen met dierlijke prints zijn een echte blikvanger en dus niet geschikt voor ieder interieur. Maar als je het niet erg vindt om wat opvallende details toe te voegen aan de inrichting van je huis, ga dan vooral je gang met de dierlijke meubelknoppen van Fama.

Opvallend accent in je interieur: meubelknoppen met dierlijk design

In de mode is het een algemeen geldende regel: dierenprints zijn oké, maar overdrijf er niet mee. Een jas in luipaardprint combineren met een handtas van krokodillenleer? Geen goed idee. Het is al gauw too much. Hetzelfde geldt voor dierenprints in je interieur. Hier en daar een accentje leggen kan best, en zorgt zelfs voor een grappige twist. Dat doe je het makkelijkst met accessoires. Meubelknoppen bijvoorbeeld. Een deurklink in panterprint: zonder de aandacht op te eisen, zal het toch opvallen bij degene die de deur naar je woonkamer opent.

Heb je vintage kasten op de kop getikt die je wil pimpen met een modern accessoire? Probeer eens uit of dat niet lukt door de knoppen of handgrepen te vervangen door meubelknoppen met dierlijk design. Met een beetje geluk krijgt je woonkamer door deze kleine, maar slimme ingreep prompt een hippe make-over!

Fama: Italiaanse meubelbeslag in brons

Benieuwd naar de mogelijkheden met dierlijk design? Snuister dan wat rond in de collectie meubelbeslag van Fama. Dit Italiaanse merk is gespecialiseerd in ambachtelijk geproduceerde meubelknoppen in brons die je helemaal meevoeren naar de art decostijl van het begin van de 20ste eeuw met zijn kenmerkende combinatie van modernistische structuren en klassieke materialen als glas, kristal en metalen. De collectie Pellitus van Fama (pellitus betekent ‘voorzien van een vel’ in het Latijn) omvat een serie meubelknoppen met dierenprints in verschillende soorten en kleuren, gaande van crèmekleurige slangenprints tot blauwgrijze zebrastrepen. Hou het subtiel of ga voor een fel accent: Fama heeft voor elke stijl iets in de aanbieding.

24/10/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?