Binnenkijken in een wow!-designbadkamer

Designbadkamer

Een badkamerconcept vinden dat zowel elegant als praktisch is? Het kan perfect. Maak kennis met Il Bagno, een collectie die haar naam alle eer aandoet. ‘Il bagno’ betekent simpelweg ‘de badkamer’, maar net zoals dit woord in het Italiaans een pak meer cachet heeft, wordt ook eenvoud naar een heel ander niveau getild in deze designbadkamer van Roberto Lazzeroni. Laat je inspireren!

Zachte en afgeronde lijnen

Il Bagno is een totaalconcept dat zowel kranen, kasten als badkamerporselein omvat. Wat meteen opvalt als je de collectie bekijkt? Ze onderscheidt zich door haar zachte lijnen. Het ligbad met zijn uitnodigende vorm lijkt je te willen omarmen: een boek lezen terwijl je lichaam heerlijk ligt te weken was nog nooit zo makkelijk als in dit bad met hoge rugleuning.

Designbadkamer-Il-Bagno

De lavabo met afgeronde hoeken sluit hier perfect bij aan, en zal in tal van designbadkamers de show stelen. In een retro-interieur misstaat deze wastafel allerminst, maar liefhebbers van een moderne look zullen er net zo graag hun tanden aan poetsen of hun handen in wassen.

Een brede keuze aan opstellingen

Een Il Bagno-badkamer kun je bovendien helemaal volgens je eigen smaak opstellen en combineren. Alle onderdelen passen perfect bij elkaar, zodat je zeker bent van een designbadkamer die een mooi geheel vormt, hoe je ze uiteindelijk ook in de ruimte plaatst. Je hebt met andere woorden enorm veel keuzemogelijkheden. De positie van het vrijstaande bad is bijvoorbeeld bepalend voor de uitstraling van je badkamer. Als je genoeg plaats hebt, kun je deze blikvanger centraal zetten voor een op-en-top luxe-uitstraling, terwijl eigenaars van een kleinere badkamer het bad ook perfect iets dichter tegen de muur kunnen zetten om de ruimte maximaal te benutten.

Designbadkamer-Antonio-Lupi

Edele en verfijnde materialen

Als we het over Il Bagno hebben, kunnen we niet om de bouwstoffen heen. Die zijn namelijk met de grootst mogelijke zorg gekozen – en dat zie je. De collectie is uitsluitend uit verfijnde materialen samengesteld: glanzende of matte lakken, tabletten in natuursteen, structuren van lades en voetjes in massieve Amerikaanse notelaar …

Voel je je geïnspireerd? Kom gerust eens langs in onze showrooms voor meer informatie!

 

27/08/2016

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?