Valentijn cadeau? Ga voor origineel design!

Hopeloos op zoek naar een leuk Valentijn cadeau? Wij helpen je graag bij de zoektocht naar een gepast valentijnsgeschenk en zetten wat originele design geschenken en design gadgets op een rijtje, voor ieder wat wils!

Valentijnsgeschenk voor romantische zielen…

Laat de spa lights drijven op het water, ze op de bodem of de badrand en tover je badkamer om tot een mysterieus badenhuis! Romantischer kan niet!

 

Valentijnscadeau voor zoetebekken…

Liefde gaat nog altijd door de maag, zo wil het spreekwoord. Er zit dus bijna niets anders op dan zelf cupcakes maken! Daar kan je al je liefde in kwijt!

 

Origineel cadeau valentijn voor feestbeesten…

Je gaat je bier toch niet in een emmer bewaren? Emmers zijn namelijk voor water, en discoballen voor feestjes. Vanaf nu een discobal dus om je drank koel te houden, en wat meer cachet aan je feestje! Dit is bovendien een geschikt valentijnscadeau voor hem.

 

Originele valentijnscadeaus voor globetrotters…

De VW camper tent. Is een oldtimer VW camper boven het budget gegrepen? Dan is een VW camper tent misschien wel een optie voor een Valentijn cadeau! Deze lente beleven jullie de ‘summer of love’ in hippie style!

 

Cadeau voor Valentijn voor boekenwurmen…

De SUCK UK Bookrest lamp dient als leeslamp en bladwijzer. De lamp zorgt zowel voor sfeervol licht bij spannende verhalen en je vergeet nooit op welke bladzijde je  was gebleven. Met uw boek bovenop de lamp krijgt ze bovendien steeds een kleurrijk dak boven haar hoofd.

 

Valentijn cadeau voor muziekliefhebbers…

Met de ‘I pick you’ gitaarplectrum en een liefdesdeuntje zijn verder geen woorden meer nodig! Meer info op etsy.com

 

Valentijn cadeau tips voor de caffeïneverslaafde…

Originele koffieset van 2 Rob Brandt bekers met koffieroerstaafjes en schaal van Seletti. Lijkt wegwerp, maar is duurzaam en origineel.

 

Cadeau Valentijn voor sportievelingen…

Pimp je mooie fiets met een klasse drinkbussenhouder! Meer info op etsy.com.

 

02/02/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?