Geniet van je tuinmeubelen, ook in de winter!

Tuinmeubelen-binnen

Wat veel mensen niet weten is dat je ook in de winter gebruik kunt maken van je tuinmeubelen. Veel meubelen kunnen in het najaar verplaatst worden van het terras naar bijvoorbeeld de keuken of de woonkamer. Denk maar aan een mooie houten tafel die een warme sfeer creëert in de ruimte. Of een leuke bijzettafel die functioneel naast de bank kan staan. Ook een comfortabele loungestoel die in de zomer in de tuin staat, kan in winter zorgen voor een heerlijk plekje bij de haard. De tuinmeubelen van tegenwoordig zijn dus echt multifunctioneel!


Ik ben Anne, blogster van Kees Smit Tuinmeubelen. Ik ben een echt buitenmens en breng mijn vrijetijd het liefst de hele dag buiten door. Een tuin zonder tuinmeubelen is in mijn ogen geen tuin. Daarom blog ik graag over het buitenleven in combinatie met diverse tuinmeubelen. Ik ben gek op natuurlijke kleuren en landelijke stijlen. In mijn droomtuin zie je daarom geen strakke lijnen en vormen.

Ontdek alle gastblogs op Homeproved of meld je zelf aan om te bloggen!


Licht in de duisternis

In de winterdagen wil iedereen een gezellige sfeer in huis. Breng daarom licht in de duisternis! Een voor de hand liggende maar steengoede tip: gebruik kaarsen. Leuke kaarsjes op tafel kunnen heel veel doen met de sfeer. Ze hoeven niet eens echt te zijn. Er bestaan ook kaarsen die licht geven door middel van een batterij, superhandig met kleine kinderen. Maar naast kaarsen zijn er nog tal van opties. Heerlijke sierkussens in de sofa bijvoorbeeld. Door verschillende sierkussens te gebruiken kun je makkelijk kleur in de woonruimte brengen en de kleuren ook makkelijk weer veranderen.

Tuinmeubelen-binnen

Klein maar fijn

In een kleine ruimte is het vaak makkelijker om sfeer te creëren. Let op dat je niet te veel decoratie gebruikt want daardoor kan de ruimte nog kleiner lijken. Plaats liever grote meubelen en richt de ruimte zo praktisch mogelijk in. Een prachtig groot dienblad is handig om leuke potjes en kaarsen in te zetten. Een teakhouten dienblad of tafel schenken de ruimte warmte. De ROUGH-serie is gemaakt van teakhout en heeft een prachtige Old Teak Greywash waardoor het een tijdloze grijzige tint krijgt.

Tuinmeubelen-binnen

 

27/12/2016

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?