TOOaPICNIC: een zitbank voor elke gelegenheid

Het Nederlandse designhuis TOOtheZOO is gespecialiseerd in designmeubels voor kantoren, hotels en openbare plaatsen. Hun focus? Inspirerende en vooral comfortabele meubels maken, met veel oog voor detail en vernieuwing. Meubels moeten uitnodigend zijn, vinden de ontwerpers bij TOOtheZOO. En uiteraard mogen ook kwaliteit en functionaliteit niet ontbreken. Hun nieuwste lijn, TOOaPICNIC, is het paradepaardje van hun collectie. Gaat u er vooral even bij zitten.

Prachtig, bizar en comfortabel

De vier zitbanken van de TOOaPICNIC-lijn werden ontworpen door Jules Vreeswijk en Joost Waltjen, en houden allemaal een beetje het midden tussen een restaurantcompartiment, een picknicktafel en een sofa. De TOOaPICNIC-stukken hebben bovendien heel wat mogelijke toepassingen. Ze kunnen gebruikt worden voor kantoren, thuis, in restaurants, in wachtkamers en hotellobby’s. Letterlijk alles is mogelijk – of je nu een beetje werk wil verzetten, iets eten, of privacy zoekt.

De TOOaPICNIC-collectie bestaat uit vier zitbanken: Share, Chill, Chill+ en Hide. Voor ieder wat wils dus!

TOOaPICNIC Share

TOOaPICNIC Share is het basisstuk van de collective en bidet een eenvoudige zit- en werkplaats voor één of twee personen. De zwevende rugsteun garandeert een comfortabele zithouding.

TOOaPICNIC Chill

De TOOaPICNIC Chill is echt bedoeld om te ‘chillen’. De rugsteun en het zitoppervlak raken elkaar zodat je in deze stoel goed kan doorzakken.

TOOaPICNIC Chill+

Het Chill+ model ziet er ongeveer uit als de TOOaPICNIC Chill, maar heeft ook nog zijsteunen. Je kan er dus echt in ‘hangen’, of de zijsteun als rugsteun gebruiken en comfortabel gedraaid zitten.

TOOaPICNIC Hide

De TOOaPICNIC Hide heeft hogere zij- en rugsteunen, waardoor hij iets meer privacy biedt. Je kan de Hide gebruiken om gezellig een gesprek te voeren of rustig te werken.

Combineer!

De TOOaPICNIC-stukken kunnen uiteraard ook gecombineerd worden, al dan niet met een extra tafelbladstuk. De mogelijkheden zijn eindeloos!

24/01/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?