Dit is de meest epische strandstoel die je ooit zal bezitten

Op het strand heb je nodig? Een heerlijke ligstoel, een strandhanddoek en misschien wel het belangrijkste: een fles wijn … Oh, en natuurlijk een wijnopener en glazen. Wat als er nu een strandstoel bestaat die je dit allemaal biedt? We vertellen je er alles over!

Een strandstoel om in te genieten

Ieders wens op het strand wordt vervuld dankzij de prachtige samenwerking tussen Trina Turk en Clos du Bois. De wondermooie en vooral handige strandstoel “Clos on the Go” draagt de beroemde felgele ikat print van Trina Turk. Je kan deze transformeerbare strandstoel een beetje zien als “the Optimus Prime” voor volwassen vrouwen.

Een strandstoel met een plus

De strandstoel is dezelfde comfortabele stoel die je meeneemt naar het strand of het park, maar uitgerust met must-haves voor elk uitje. De strandstoel biedt je namelijk een fles Clos du Bois “North Coast Chardonnay” aan, heeft een kurkentrekker achter de hand en schenkt je twee GoVina (herbruikbare) wijnglazen. Om er een geslaagd uitje van te maken, vind je ook nog een boek kaarten en een strandlaken met dezelfde Trina Turk-print in je strandstoel.

Bel je beste vrienden en vriendinnen op, neem je strandstoel onder de arm én genieten maar! De hippe strandstoel kopen kan op de Clos du Bois website voor zo’n 98 dollar, fles wijn inbegrepen!

14/07/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?