Stijlvol de winter door

Gezellig hoekje maken

De kerstboom staat, overal hangen gezellige lampjes en de winter is begonnen! In deze dagen willen we het in- en rondom het huis zo gezellig mogelijk maken en omringen we ons met de mensen van wie we houden. Een paar kleine aanpassingen kunnen al veel doen. Gebruik veel lichtjes en kaarsjes op tafel en creëer sfeer.


Ik ben Anne, blogster van Kees Smit Tuinmeubelen. Ik ben een echt buitenmens en breng mijn vrijetijd het liefst de hele dag buiten door. Een tuin zonder tuinmeubelen is in mijn ogen geen tuin. Daarom blog ik graag over het buitenleven in combinatie met diverse tuinmeubelen. Ik ben gek op natuurlijke kleuren en landelijke stijlen. In mijn droomtuin zie je daarom geen strakke lijnen en vormen.

Ontdek alle gastblogs op Homeproved of meld je zelf aan om te bloggen!


Een gezellig hoekje

De winter is de gezelligste tijd van het jaar, althans, in mijn beleving. Ondanks het grauwe weer en de lage temperaturen. Redenen te over om gezellig met z’n allen bij de haard te zitten! Iedereen heeft wel een favoriet plekje in huis waar je de meeste tijd doorbrengt. Dat heb ik ook. Ik noem het ‘mijn gezellige hoekje’. Hoe leuk is het om zo’n hoekje zelf in te richten en te decoreren, vooral met Kerst! In mijn gezellige hoekje is een heerlijke loungestoel essentieel. In deze stoel kan ik zalig wegdromen. Met leuke accessoires kun je jouw favoriete plekje sfeer geven. Ik ben gek op sierkussens. Met verschillende sierkussens en een lekker fluffy bontje stijl ik mijn favoriete plekje helemaal af.

Gezellig hoekje maken

Buiten aan de slag

Heb je een tuinset vol kussens en wil je die in de winter graag ergens opbergen? Overweeg dan een opbergbox die je in je huis of onder een overkapping kunt zetten. In een opbergbox kun je allerlei kussens opbergen. Denk aan loungekussens, sierkussens en standenstoelkussens. Maar niet alleen kussens kunnen in je opbergbox opgeruimd worden, vaak hou je ook nog plek over voor andere spullen uit de tuin. Als je dit gedaan hebt kun je aan de slag met de versiering! Decoreer je tuintafel met een mooie krans en gezellige lichtjes of hang een lichtslang in de vorm van ijspegels rondom het huis.

Onderhoud inox

Heb jij een stijlvolle tuinset in inox? Inox is prachtig te combineren met zwart, wit of grijs textileen en heeft een eigentijdse moderne uitstraling. Het voordeel van deze materiaalsoort is dat ze onderhoudsarm is. Gedurende het najaar kun je je inox tuinmeubelen het best binnen opbergen. Hiermee verleng je de levensduur. Ook kunnen de meubelen heel goed binnen worden geplaatst. Binnen of buiten: stijlvolle tuinmeubelen passen overal. Bovendien vallen inox tuinmeubelen makkelijk te combineren met andere stijlen. Zo kun je twaalf maanden per jaar van de meubelen genieten!

 

29/12/2016

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?