Staand werken in stijl met LIFT, de moderne en ergonomische bureau

Een groot deel van ons brengt dagelijks heel wat uren door op een bureaustoel. Hoewel zitten allesbehalve een inspanning is, zijn er toch gevolgen voor ons lichaam. Daar wilt LIFT verandering in brengen door mensen te doen rechtstaan aan hun bureau.

Ergonomische bureau maakt komaf met de zitcultuur

De LIFT desk is dus meer dan alleen maar een knappe design bureau. iSkelter, het bedrijf achter LIFT, ontwierp de ergonomische bureau om onze houding te verbeteren en de werkefficiëntie te verhogen. Dankzij de bureau, die in hoogte verstelbaar is, kunnen we dus rechtstaand werken. Worden je benen toch moe? Dan kan je het werkblad van de bureau lager zetten zodat je zittend verder kan werken.

Het werkblad is eenvoudig en op slechts enkele seconden verstelbaar. Zo kies je zelf hoe je wilt werken en switch je makkelijk tussen de staande en zittende positie.

Pimp your desk

Daarnaast biedt iSkelter ook nog heel wat opties aan voor de LIFT desk. Opties die het leven aan je bureau aangenamer en efficiënter maken:

  • smartphone & tablet docks,
  • whiteboard,
  • drankhouder,
  • mousepad.

Tot slot heb je ook de keuze uit twee kleuren: Natural (licht) of Hazelnut Bamboo (donker). Wij vinden het alvast een geweldig concept. Rugklachten, hartziekten, overgewicht, … zijn slechts enkele van de nefaste gevolgen van zittend werk. Als echte designliefhebbers, kunnen we dan ook niet anders dan fan zijn van deze knappe én gezonde bureau!

Zou jij kiezen voor een bureau waaraan je kan staan zoals de LIFT? Of blijf je liever een hele dag zitten?

16/09/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?