Porseleinen servies voor mensen met lange tanden

Heb je kinderen die hun bord niet willen leeg eten? Heb je zelf lange tanden? Of hou je gewoon van origineel en speels design? Dan is dit porseleinen servies van Boguslaw Sliwinski helemaal jouw ding! De Poolse designer Boguslaw Sliwinski maakte namelijk een reeks speelse design borden, zodat mensen hun bord met smaak leeg eten…

Transportation Plates

Eentje voor de mama… Eentje voor de papa… Gedaan met kinderen die hun bord niet willen leeg eten! De Transportation Plates zijn gebaseerd op kindertekeningen van auto’s, treinen en andere voertuigen. Moeilijk etende kindertjes mogen dan eerst hun voertuig volladen om het vervolgens netjes leeg te eten.

Extravagante kapsels: FaceOn1

Er bestaat ook een variant waarbij je met eten een extravagant kapsel mag maken. Spruitjes, witloof, asperges, paprika of vis smaakten nog nooit zo lekker!

Een porseleinen servies kan ook sportief zijn

Na de Transportation Plates en de FaceOn1 is er nu ook een hele reeks sportieve borden. Op elk bord staat een eenvoudig tekeningetje van een skydiver, een voetballer, een gewichtheffer, een parachutespringer of een touwtrekker. Het eten dat op je bord ligt kan je dan netjes schikken naar de voorwerpen van de sport.

12/06/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?