Plaats je planten of favoriete spullen in de spotlight met Urban Jungles!

De winter lijkt misschien niet meteen het seizoen om met planten bezig te zijn, toch kunnen planten het interieur en onszelf een heuse energieboost geven. Met de Urban Jungles breng je niet alleen planten naar je natuur maar ook stijl. Urban Jungles zijn namelijk glazen stolpen met geometrische lijnen en organische vormen.

De glazen stolp van vroeger in een hip kleedje!

Achter glas wordt alles mooier, dat is het idee achter de Urban Jungles. Gewone, alledaagse bijzonder maken is de missie. En het middel? Dat zijn de glazen stolpen die prachtig vervaardigd zijn uit glas en soldeer. Het soldeer zorgt voor een retro of zelfs vintage toets terwijl de geometrische lijnen de Urban Jungles qua stijl met beide voeten in de 21e eeuw planten. Of je nu klassiek, modern of landelijk woont: de Urban Jungles zijn een aanwinst voor ieder interieur!


In de online shop vind je momenteel 5 verschillende modellen terug, ieder met z’n eigen hippe naam en ontwerp. Bij ieder model krijg je een zakje lavakiezels en een zakje woestijngrond zodat je de Urban Jungle naar eigen smaak kan inrichten. Zijn planten toch niets voor jou? Dan kan je met de Urban Jungles ook je mooiste spullen uitstallen. Plaats ze letterlijk in de kijker door beeldjes, vakantiesouvenirs, enzovoort in een Urban Jungle te plaatsen. Zo krijgen de spullen die een speciaal plekje in je hart hebben, ook een speciaal plekje in je interieur!

Het perfecte cadeau voor ieder interieur!

De Urban Jungles kan je online kopen via de Urban Jungle shop en starten vanaf 69 euro. Voor het duurste model tel je zo’n 119 euro neer. De afmetingen liggen tussen 14cm breedte en 28 cm hoogte waardoor je ze zowat overal kan neerplanten in je interieur. Tot slot geven je ze ook nog wat verzorgingstips mee om ervoor te zorgen dat je Urban Jungles en plantjes altijd stralen!


Zoek je nog een superorigineel kerstcadeau? Ga dan voor één van de vijf Urban Jungles!

Foto’s: Urban Jungle

 
    
10/12/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?